Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko kurble!

<< < (3/4) > >>

SF-2:
decki hvala vam puno na odgovorima, probat cu opet, samo smisljam nacine kako to drzat, zvat cu jednog frenda da mi pomogne... jbg sad kad sam to zaj***, nac cu nacin da to vratim nazad, a kad vratim, nikad vise skidat. javit cu kako je proslo!

Po?etnik:
duje, nije tocno. jedna se popne na stolicu i uhvati za zarulju, druga okrece stolicu a treca gleda kroz prozor da ne dode struja!

ivanm:
ja sam ju jednom izvadio i onda sam ju vraćao satima.. od tada sam odlučio da ju više nikad ne vadim..

SF-2:

--- Citat: ivanm - 02 Listopad, 2009, 11:00:18 ---ja sam ju jednom izvadio i onda sam ju vraćao satima.. od tada sam odlučio da ju više nikad ne vadim..

--- Kraj citata ---

hehe, upravo tako, to sam i ja shvatio tek sad...

SF-2:
 :hello: uglavnom nisam mogao vratiti oprugu i nije mi jasno kako je ona uopce bila gore i pritom stajala na mjestu kad na onom stupicu u koji ide osovinica od zupcanika nema dovoljno mjesta da se ta cijela opruga smota. kad je to prije sve bilo crno od ostataka remena tako da se nista nije niti vidjelo. ja mislim da je to jedva cekalo da se izvuce.

dao sam deklo jednom tokaru da pobrusi ona rebra na stupicu i da ga uoblici i napravit ce se jedna piksa koja ide na to i odozgo ima kao sesir zastitu da opruga ne ide ispod zupcanika i to cu samo kad napnem oprugu dovoljno stisnuti dolje jer kao sto se zna zupcanik se dok se opruga kompresira mora drzati iznad one blokade na koju se nasloni.

tako nadam se da ce to biti rjesenje.

i ako netko tko cita planira skidati kurblu, moj savjet je slijedeci: nemoj.  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju