Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko kurble!

(1/4) > >>

SF-2:
skinuo sam deklo jer sam ga isao temeljito ocistiti i pofarbati izvana. skinuo sam mehanizam kurble i sad ga ne mogu vratiti nazad, tocnije oprugu. kako ona uopce ide gore, jer stavio sam je jedanput pa mi nije vracalo polugu kad ga palim. nisam pazio kad sam rastavljao, mislio sam lako za to...

sta se mora ko sivonja savladat opruga za cijeli krug ili?

gokiSP:
da

SF-2:
jbt meni ovdje nista nije jasno... uspio sam kompresirati oprugu i staviti polu-zupcanik i sad mi se opruga gura ispod zupcanika i blokira ga na kraju tako da se zaglavi kad se zakurbla. da li ide podloska  ispod polu-zupcanika ili vani ispod segerovog prstena  :icon_scratch: ???

koji sistemi jbt, mogli su staviti obicnu oprugu zakacenu za zupcanik i deklo koja radi longitudinalno a ne neke jbn namotaje...

speedfight 2:
prijatelju moj sjedi i placi sam s tim ja sam to pokusavao i mora biti nas 3 da bi to napravili sam nikako odi u neki servis skutera i nek ti oni to naprave tj upresaju nazad i onda kad dodes kuci budi pametan pa opet skidaj...

paux:

--- Citat: speedfight 2 - 01 Listopad, 2009, 12:06:02 ---prijatelju moj sjedi i placi sam s tim ja sam to pokusavao i mora biti nas 3 da bi to napravili sam nikako odi u neki servis skutera i nek ti oni to naprave tj upresaju nazad i onda kad dodes kuci budi pametan pa opet skidaj...

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: ja i frend se isto zajebavali s time i nismo uspjeli nikako vratit mada znamo kako ide. ma jebada živa sa tom oprugom..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju