Ostalo > Svijet računala i mobitela
nece bootat sa przilice
osvetnik88:
--- Citat: PROOF - 03 Listopad, 2009, 10:48:10 ---nabavio przilicu(opet) i sad stavim dvd unutra u biosu namjestim first boot device na cdrom i sve lijepo krene i pise "boot from CD/DVD :" i onda mi samo pocen dizat windowse koje imam na kompu...
--- Kraj citata ---
-meni se to znalo dogadati samo u slucajevima da nisam imao bootabilne vindowse,tako da pogjedaj jer su tvoji bootabilni!
PROOF:
skinuo sam ih sa torrentHr.org i tamo ih svi hvale... sad kako su oni to instalirali pitaj boga :) i jel znate mozda neki format tool za particije? da formatiram particiju...stavim winse gore i onda formatiram ostale 2 i imam cist komp samo sa winsima...
Luka 0101:
jbt. proof, pa kak si ti bio moderator underground foruma, pa nis neznas :laughing7:
osvetnik88:
--- Citat: PROOF - 03 Listopad, 2009, 10:54:08 ---skinuo sam ih sa torrentHr.org i tamo ih svi hvale... sad kako su oni to instalirali pitaj boga :) i jel znate mozda neki format tool za particije? da formatiram particiju...stavim winse gore i onda formatiram ostale 2 i imam cist komp samo sa winsima...
--- Kraj citata ---
-Partition Magic... :icon_thumright:
Pupo:
--- Citat: PROOF - 03 Listopad, 2009, 10:54:08 ---skinuo sam ih sa torrentHr.org i tamo ih svi hvale... sad kako su oni to instalirali pitaj boga :) i jel znate mozda neki format tool za particije? da formatiram particiju...stavim winse gore i onda formatiram ostale 2 i imam cist komp samo sa winsima...
--- Kraj citata ---
Kad si ih pržio, jesi podesio da napravi botabilan cd? :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju