Ostalo > Svijet računala i mobitela
nece bootat sa przilice
Pupo:
Neće raditi tako jer neće biti bootabilan!
Pitaj na thr-u kako cd treba spržit i s čim, netko tko je skoro radio to! Tako ćeš najprije bit gotov!
dhorvat:
Ja se ispričavam, nisam shvatio (čitaj: nisam pročitao :toothy3:) dobro prvi post i sad kužim o čem se radi. USB stick ne može biti bootabilan kao CD/DVD i ne mogu se snimiti Windowsi na njega tako da bude bootabilan. Postoji jedan program na Internetu koji formatira stick na način da on može biti bootabilan i preko njega se može to napraviti. Ali treba deteljno slijediti upute koje dođu uz taj program jer nije samo da se boota i instalira nego je kompliciranije. Ima nekakva dva moda, prvi za početak instalacije, a drugi za kasnije. U svakom slučaju lakše je kupit DVD uređaj za 50 kuna :laughing7: :toothy3:
Poggiali:
ak ti neče bootat.. napravi onih 6 bootabilnih disketa (ako je xp) i ako opče još imaš floppy,, ja sam svoj odštekao :icon_biggrin:
imaš na microsoft stranici prosearchaj
PROOF:
nije problem u sticku..nabavil sam przilicu... samo mi pise boot from cd/dvd i ona mi prebaci na dizanje starih windowsa.... skinuo sam sa neta windowse i sprzio na dvd i tako mi se prikazuej :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju