Ostalo > Svijet računala i mobitela
nece bootat sa przilice
PROOF:
dakle ovak...krepala mi przailica i sad ocu bacit nove winse gore i sve lijepo stavim na usb stick i u boot menuu sam probo sve kaj pise usb(fdd,zip,hddisk...) i na nijednom mi nece prikazat ono pres any key to boot thise device ili kako vec,,,,...samo mi digne ove winse kaj sad imam.... kak da to sredim??
vktr:
--- Citat: PROOF - 30 Rujan, 2009, 15:33:26 ---dakle ovak...krepala mi przailica i sad ocu bacit nove winse gore i sve lijepo stavim na usb stick i u boot menuu sam probo sve kaj pise usb(fdd,zip,hddisk...) i na nijednom mi nece prikazat ono pres any key to boot thise device ili kako vec,,,,...samo mi digne ove winse kaj sad imam.... kak da to sredim??
--- Kraj citata ---
u kojem formatu je sadržaj na USBu
dhorvat:
--- Citat: PROOF - 30 Rujan, 2009, 15:33:26 ---dakle ovak...krepala mi przailica i sad ocu bacit nove winse gore i sve lijepo stavim na usb stick i u boot menuu sam probo sve kaj pise usb(fdd,zip,hddisk...) i na nijednom mi nece prikazat ono pres any key to boot thise device ili kako vec,,,,...samo mi digne ove winse kaj sad imam.... kak da to sredim??
--- Kraj citata ---
F12 ti je boot menu :icon_thumright:
PROOF:
znam da je f12..... i tamo mi nece..naso sam na googlu da ga treba napravit bootabilnim...sad to radima p cu vidit dal ce sljakat....
PROOF:
nabavio przilicu(opet) i sad stavim dvd unutra u biosu namjestim first boot device na cdrom i sve lijepo krene i pise "boot from CD/DVD :" i onda mi samo pocen dizat windowse koje imam na kompu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju