Općenito > Propisi
Vozačke dozvole...
filiplatinovicz:
--- Citat: eladio - 31 Srpanj, 2006, 15:43:32 ---a ja koji imam staru vozacku s A i B i ono ostalo... ja sam miran ili? :redface:
--- Kraj citata ---
to ovisi o dinamici skupljanja kaznenih bodova! :binkybaby:
filiplatinovicz:
--- Citat: corky - 01 Kolovoz, 2006, 00:38:13 ---Ne bi se štel mješat ali sam pročita da stre dokumente (vozačka - osobna) treba zamjeniti do 200x ,,, svako ima rok
--- Kraj citata ---
na tragu si istine... ali rok jos nije definiran, kako rekoh, možda će mijenjat obrace vozačke... prema europskima, mozda cak i osobne, ako nas prime, kupili nas vec jesu... zato ne treba zurit... toči, vozi i ne brini! :icon_thumright:
filiplatinovicz:
--- Citat: dottore - 01 Kolovoz, 2006, 03:12:10 ---ja sam za auto polozio 2005, sad pred neki dan sam polozio za A i A1. Posto sam polozio 2005 za auto,do 2007 mi traje, zanimljivo je da mi isto do 2007 traje i za A i A1. Pitao sam gospodju na salteru sto izdaje vozacke,sta ja moram nakon te dve godine.... pa mi je rekla da neznaju ni oni sami,da sad u 8 mjesecu krecu oni koji su polozili pred dve godine te da ce mi detaljnije o tome moc rec kasnije. Dok mi vozacka za h traje normalno do 2052 godine. lol. gluposti izmisljaju
--- Kraj citata ---
Molim te procitaj moj clanak, osobito dio o mladim vozacima te druge odgovore koje sam upravo napisao. ne bude li ti i dalje nesto jasno, konkretno pitaj... no, znas i vidis da neke stvari ne znaju ni ble*avi policajci koji rade taj posao pa bi trebali biti najbolje upuceni, a nisu!
nek te ne zbunjuje onaj propis o skoli dobre voznje... provedbenih akata i programa za sada nema pa ce mlade vozace za sada morati pretvoririti u 'normalne' bez predvidjenih provjera i sranja... no u dvije godine svasta mogu izmislit!
pritom je B, odvojen od A/A1... za svaku ti kategoriju posebno teče rok od 2 god!
filiplatinovicz:
--- Citat: eladio - 01 Kolovoz, 2006, 11:05:29 ---vau..
znaci netreba..
iako bi mozda bolje bilo da treba :toothy3:
Ps
clanak je objavljen :headbang:
--- Kraj citata ---
sve sam vidio. Super! samo, molim Te, prenesi ona dva reda s kraja teksta o piaggiu MP3:
* S DOPUŠTENJEM AUTORA (MENE {$default_grin_smiley} ) PRENESENO IZ DVOMJESEČNIKA 'MOTO KLUB' (NELEKTORIRANA INAČICA)
i u tekst o autoskolama da sve bude lege artis u odnosu na Moto klub..... da ne bi mene netko hebo! :jerk:
eladio:
ok ;)
ovaj clanak o autoskolama mi se jako svidio, dobio si moj glas za njega u nagradnoj igri ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju