Općenito > Retro-skuteri
ljubav na 1.vožnju
JogFromYamaha:
ja provozao px200
jako cudno je sjedit na njoj ako si naucen na skutera ubrzanje nije nes ali fora joj je zvuk dok saltas tak nesto uvjek udari cijela je ono
mehanicki stvor i pojam. Samo je steta sto se prestala 2t vespa proizvoditi jer ono sad automatik 125, 250 su ono zali boze vremena
nema ni zvuk ni miris a osjecaj je ko da si na obicnom skuteru nije vise to to
Riot_HR:
--- Citat: JogFromYamaha - 25 Svibanj, 2010, 13:28:25 ---ja provozao px200
jako cudno je sjedit na njoj ako si naucen na skutera ubrzanje nije nes ali fora joj je zvuk dok saltas tak nesto uvjek udari cijela je ono
mehanicki stvor i pojam. Samo je steta sto se prestala 2t vespa proizvoditi jer ono sad automatik 125, 250 su ono zali boze vremena
nema ni zvuk ni miris a osjecaj je ko da si na obicnom skuteru nije vise to to
--- Kraj citata ---
Pa koju vespu si ti vozio ako nema ubrzanje? jel to bio neki krs ili? :icon_scratch:
JogFromYamaha:
px 200 i nije neki krs
mislim vuce ona ko vespa ali vespina masina nije ni priblizno zivahna kao serijala kao npr neki skuter 2t slicnih kubikaza.
al svejedno razmisljam o nabavci jedne pxice za dir vikendom i za voznje na kavu i sl.
Riot_HR:
moja, inace 89 godiste, i to s auspuhom posteno me priljepi za sidalo, a sad neznam sta je s tom bilo :D
u svakom slucaju ja navijam za to da nabavis jednu :icon_thumright:
filiplatinovicz:
--- Citat: Riot_HR - 16 Studeni, 2010, 18:54:18 ---moja, inace 89 godiste, i to s auspuhom posteno me priljepi za sidalo, a sad neznam sta je s tom bilo :D
u svakom slucaju ja navijam za to da nabavis jednu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vespica, dvije, ne mogu škodit! :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju