Općenito > Retro-skuteri
ljubav na 1.vožnju
Riot_HR:
--- Citat: skipper_2t - 02 Prosinac, 2010, 19:32:58 ---ma vespa opce nije losa je da voli malo vise popit(bar od strica mi)al ide pristojno i udobna je priko rupa i gušt je šaltat jos ako znas malo brze je prisaltat to je gust :headbang:
--- Kraj citata ---
ma makina je, al ko nezna na njoj, dosta okretaja izgubi pri saltanju, dao sam bratu da proba, jedno pola sata vozio je u prvoj jer je stalno u ler ubacivo :laughing9:
skipper_2t:
--- Citat: Riot_HR - 02 Prosinac, 2010, 19:38:54 ---
ma makina je, al ko nezna na njoj, dosta okretaja izgubi pri saltanju, dao sam bratu da proba, jedno pola sata vozio je u prvoj jer je stalno u ler ubacivo :laughing9:
--- Kraj citata ---
nije se niko rodia naucen
Riot_HR:
ae. al radi istu gresku ko i ja. imo sam doma vespu i ja idiot nisan tija naucit jer mi se nije dalo i kupia san skuter, posli tog naucin vozit i je+em sam svoju sliku jer san da pare za njega. zato ga i ocu naucit da skuzi kakav je ovo stroj
filiplatinovicz:
Vespu je svakako teže vozit nego običan skuter...
osim što treba naučit šaltat u više i niže brzine, nužno je savladat doziranje kočenja sa stražnjom nožnom... E modeliimaju dva doboša pa je potreban oprez i dovoljan razmak dok se ne skuži.... da bi se stvarno dobro svladala klasična vespa, potrebno je u raznim zuvjetima preći najmanje 10K km! ali... trud se itekako isplati... od gnjavaže vožnja se pretvori u vrhunski užitak... nadalje, kažu da tko dobro savlada vespu, spreman je vozit bilo koji veeeliki motor s mjenjačem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju