Općenito > Retro-skuteri
ljubav na 1.vožnju
area mf:
naime obožavatelj sam skutera i dvotaktnih motora pa mi se nedavno ukazala prilika provozat vespu px150 coso,pa reko što da ne....nakon vožnje nisam došao sebi cijeli dan i nisam skidao osmijeh s lica...vjerovali ili ne isti dan sam otišao po jednu takvu u jarminu.nijedan motor nije izazvao tolko zadovoljstvo u vožnji kao što je vespa.kupio sam je za 1000kn uvezena iz Austrije super očuvana ali nema papire(to ću riješit nagodinu)preko zime slijedi sređivanje(bojanje i tako te sitnice)ako mi bude trebala pomoć nadam se da ćete mi pomoć :toothy10: biće i slika pile
jednostavno rečeno nakon vožnje vespe neznam hoću li ikad više kupit skuter :icon_biggrin:
gokiSP:
to su "skuteri" koji nece nikad izumrijeti...moja je 9 godina stzajala u garazi i niko ju nije palio i nakon 9 godina upalila nakon 5 min i sad radi ko nova..
ja sam svoju dobrano raskopo pa pitaj ako sta treba :icon_biggrin:
devil_ma-yela:
nikad nisam vozio vespu, ali koliko sam ih ja vidio, meni se nijedna ne sviđa! štoviše,ružne su mi! ali to je moje mišljenje! kad bi se provozao na njoj možda bi promijenio mišljenje,ali zasad...
area mf:
--- Citat: devil_ma-yela - 30 Rujan, 2009, 20:52:04 ---nikad nisam vozio vespu, ali koliko sam ih ja vidio, meni se nijedna ne sviđa! štoviše,ružne su mi! ali to je moje mišljenje! kad bi se provozao na njoj možda bi promijenio mišljenje,ali zasad...
--- Kraj citata ---
provozaj se što prije :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: area mf - 30 Rujan, 2009, 23:31:45 ---provozaj se što prije :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Aaaa, vespa...
Vozio sam puno vespi, drage su mi zbog saltunga, moze se osjetiti onaj trzaj tokom voznje, razvijanje okretaja ko na pravom motoru, nikad se nekvare (barem talijanke, indijke imaju pokoju manu al se sve da rjesiti)...
Za promjeniti gumu na staroj vespi netreba ici auto vulaknizeru, par sarafa i felga ide popola :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju