Općenito > Retro-skuteri
ljubav na 1.vožnju
sr-dream_vk:
nema frke...dat cu ja one moje blokove od minarelli-a u racun..!!!!
Waynder:
--- Citat: area mf - 30 Rujan, 2009, 11:18:25 ---naime obožavatelj sam skutera i dvotaktnih motora pa mi se nedavno ukazala prilika provozat vespu px150 coso,pa reko što da ne....nakon vožnje nisam došao sebi cijeli dan i nisam skidao osmijeh s lica...vjerovali ili ne isti dan sam otišao po jednu takvu u jarminu.nijedan motor nije izazvao tolko zadovoljstvo u vožnji kao što je vespa.kupio sam je za 1000kn uvezena iz Austrije super očuvana ali nema papire(to ću riješit nagodinu)preko zime slijedi sređivanje(bojanje i tako te sitnice)ako mi bude trebala pomoć nadam se da ćete mi pomoć :toothy10: biće i slika pile
jednostavno rečeno nakon vožnje vespe neznam hoću li ikad više kupit skuter :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
bokte.. friende.. ti bi zbilja trebal probat motor jednom... al MOTOR.... ne ove izdroketine kawasaki er 6 i ostala mala g#vn#
imas 21 let i gle kakav cirkus delas od 150 cc skutera :toothy9:
doritos:
:laughing3:
sr-dream_vk:
--- Citat: Waynder - 21 Veljača, 2010, 12:37:51 ---
bokte.. friende.. ti bi zbilja trebal probat motor jednom... al MOTOR.... ne ove izdroketine kawasaki er 6 i ostala mala g#vn#
imas 21 let i gle kakav cirkus delas od 150 cc skutera :toothy9:
--- Kraj citata ---
VESPE SU ZAKON..!!!!!!!!!!!!
eladio:
tko nije duze vrijeme vozio vespu , i prosao s njome makar svoju zupaniju, ako ne i sire , taj nezna sta je vespa :love4:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju