Pozdrav svima, evo za mali uvod ja sam Miljan iz Backe Palanke sto bi se reklo "preko bare" sa Hrvatskom, tacnije deli nas samo Dunav sa Ilokom. No da se vratimo na temu
Skuter krece postepeno sa tuningom s obzirom da sam drugi razred srednje skole, tako da nemam veliki "izvor" novca osim ustedjevine
Ajd pa da krenemo
Prvo sam se kao i svaki klinac napalio na muziku na skuteru, pa sam morao i to da napravim
Posle toga je stavljen Sito plus auspuh koji je bio na Apriliji SR-1 (Sa foruma Marija Pyrotherm team )
Mislio sam to je to necu vise nista da diram, ali tuning je narkomanija...
Stavljen je duzi i siri kajish Stage6 Performance belt 804 x 17.5
Zatim sledi Motoforce Racing Varijator, Motoforce M - Type kvacilo,Motoforce Zvono, Stage6 medium centralna opruga kvacila, rolnice kombinovane 4.5g
Sklopljeno i masno
Onda je pala odluka na Tecnigas Trek, koji me je pozitivno odushevio, ali se ponasa kao i ostali "jaki" auspusi 30 km/h ne moze da se vozi trazi gas...
Sad sam se malo smorio sa stelovanjem, ali nadam se da ce me to proci
Uskoro cu da kupim gljivu i par dizni za stelovanje, kad dodje rodjenan mozda padne i primar i neki kit i radilica
tj uzimacu sigurno, sve zavisi od finansijske situacije
Tipovi komentara, poput prodaj to. skupi para pa kupi aeroxa i sl nece biti uvazeno niti tolerisano
Do nove izmene