Tehnički kutak > Tuning skutera

baca gorivo

<< < (7/8) > >>

CoK:
Kako mario kaze. Nije jos osla skroz ali je na putu. Sprijeci ili lijeci

aleech:
e buduci da govorite o vakuum ventilima ili slavinama kako vec.. imam sljedeci problem:
upalim skuter i pratim filter od goriva naime on se nekad isprazni totalno i naravno motor se ugasi. manuelno ubacim gorivo u crijevo prema karb. motor radi a odspojim filter goriva, sa prikopcanim vakuum crijevom gorivo tece iz slavine cim stavim ponovo crijevo za gorivo na slavinu slabije tece tj nekad ne tece nikako? troubleshooting?

libje:

--- Citat: mario_f15 - 14 Siječanj, 2010, 22:11:01 ---kontamo te....
na crijevo od vakuma ne smije kapat gorivo nista....ni kapi....a i ako su skinuta oba crijeva ne smije nista kapat...ni na gorivo ni na vakum
i to sto pusta svakih 20min kap po kap nevalja....dakle nevalja vakum....
ja sam imao takav problem samo meni nije kap po kap vec je jebeno curilo na crijevo od vakuma i kad stanes negdje s motorom ....nacuri goriva u cly i nemoze upalit....nemoze spalit gorivo....i onda kurblaj 100 puta dok to sve istera....

--- Kraj citata ---
[/b]
e, događa mi se ista stvar, ali još nešto...često mi neće da primi gas kad je na leru pa hoću krenut...u najviše slučajeva se odmah ugasi i onda treba kurblat 5 min da upali (zvuk se skroz utiša i kao da se uguši).....jeli i to može biti zbog vakuuma?

mario_f15:

--- Citat: aleech - 15 Siječanj, 2010, 11:52:21 ---e buduci da govorite o vakuum ventilima ili slavinama kako vec.. imam sljedeci problem:
upalim skuter i pratim filter od goriva naime on se nekad isprazni totalno i naravno motor se ugasi. manuelno ubacim gorivo u crijevo prema karb. motor radi a odspojim filter goriva, sa prikopcanim vakuum crijevom gorivo tece iz slavine cim stavim ponovo crijevo za gorivo na slavinu slabije tece tj nekad ne tece nikako? troubleshooting?

--- Kraj citata ---
imas tu gore u postovima sve pise....
na crijevo od vakuma ne smije nista curiti....

--- Citat: libje - 15 Siječanj, 2010, 11:54:23 ---[/b]
e, događa mi se ista stvar, ali još nešto...često mi neće da primi gas kad je na leru pa hoću krenut...u najviše slučajeva se odmah ugasi i onda treba kurblat 5 min da upali (zvuk se skroz utiša i kao da se uguši).....jeli i to može biti zbog vakuuma?

--- Kraj citata ---
   probaj.......skini crijeva od vakuma i pogledaj dal curi gorivo....i dal otvara vakum...............

aleech:

--- Citat: mario_f15 - 15 Siječanj, 2010, 11:59:47 ---imas tu gore u postovima sve pise....
na crijevo od vakuma ne smije nista curiti....
   probaj.......skini crijeva od vakuma i pogledaj dal curi gorivo....i dal otvara vakum...............

--- Kraj citata ---

niko nije rekao da mi curi gorivo na vakuum samo kazem da gorivo curi kada u neku posudu hvatam naravno sa crijeva od benzina, a kad spojim filter goriva ne curi ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju