Tehnički kutak > Tuning skutera
baca gorivo
Ivan_drifter:
--- Citat: tomof10 - 14 Siječanj, 2010, 19:42:24 ---ako dodu 2-3 kapi na crijevo od vakuma kad se napravi vakup jel to ondan otislo ili ne?
--- Kraj citata ---
ošo vakum
CoK:
Decki...evo vam zlatno pravilo i drzte se njega. Nitko vam nece popravit skuter prek foruma,zato nemojte bit lijeni provjeriti sami. SKINITE CRIJEVA VAKUMA I DOVODA GORIVA,AKO CURI GORIVO STALNO NEVALJA,AKO CURI NA VAKUM NEVALJA,AKO NE CURI KAD POVUCES VAKUM NEVALJA. Drugog nema. Dve tri kapi u crijevu za vakum? Nemora bit da je to benzin uopce i nemora biti da je doslo iz slavine. Skoncentrirajte se i provjerite to
mario_f15:
--- Citat: CoK - 14 Siječanj, 2010, 21:55:43 ---Decki...evo vam zlatno pravilo i drzte se njega. Nitko vam nece popravit skuter prek foruma,zato nemojte bit lijeni provjeriti sami. SKINITE CRIJEVA VAKUMA I DOVODA GORIVA,AKO CURI GORIVO STALNO NEVALJA,AKO CURI NA VAKUM NEVALJA,AKO NE CURI KAD POVUCES VAKUM NEVALJA. Drugog nema. Dve tri kapi u crijevu za vakum? Nemora bit da je to benzin uopce i nemora biti da je doslo iz slavine. Skoncentrirajte se i provjerite to
--- Kraj citata ---
eo cok je dobro rekao.... :icon_thumright:
skini i pregledaj sve...i onda ces se uvjerit 100% sta nevalja...
tomof10:
ama kontam ja sve to nego kad skinem crijevo od benge i skinem vakum nekapa nista nego iskapa ono sta ima u crijevu i kad to iskapa pusta mi kap po kap svako 20 minuta ako me kontate
mario_f15:
--- Citat: tomof10 - 14 Siječanj, 2010, 22:06:51 ---ama kontam ja sve to nego kad skinem crijevo od benge i skinem vakum nekapa nista nego iskapa ono sta ima u crijevu i kad to iskapa pusta mi kap po kap svako 20 minuta ako me kontate
--- Kraj citata ---
kontamo te....
na crijevo od vakuma ne smije kapat gorivo nista....ni kapi....a i ako su skinuta oba crijeva ne smije nista kapat...ni na gorivo ni na vakum
i to sto pusta svakih 20min kap po kap nevalja....dakle nevalja vakum....
ja sam imao takav problem samo meni nije kap po kap vec je jebeno curilo na crijevo od vakuma i kad stanes negdje s motorom ....nacuri goriva u cly i nemoze upalit....nemoze spalit gorivo....i onda kurblaj 100 puta dok to sve istera....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju