Tehnički kutak > Tuning skutera
baca gorivo
SPecial:
--- Citat: Ivan_drifter - 07 Siječanj, 2010, 18:50:46 ---pa mozes akooces samo komad crjevai saraf unutra da zatvoris vakum da ne vuce zrak i vozi :headbang:
--- Kraj citata ---
:nono: :nono: Ne moze tako. Pokusao sam tako prije cca 57 sati i dobio sam :duckie:
Isto sam to s ventilom htio napraviti ali ne valja. To mora biti onako kako je smontirano u Italiji.
Ivan_drifter:
ako je dobro slozen frgazer i ako plovak zatvara onda mozes jer jednostavno slozis na pad da je (nemoze s serisk0m vakum pumpom nego onda ko kaj ima tomos) i vakum na frgazeru zatvoris i to ce funkcionuirat ja sma na baontianu kojeg sam imo za cross doma imo tako i uvjek sve uredu ......
SPecial:
--- Citat: Ivan_drifter - 15 Siječanj, 2010, 14:17:16 ---ako je dobro slozen frgazer i ako plovak zatvara onda mozes jer jednostavno slozis na pad da je (nemoze s serisk0m vakum pumpom nego onda ko kaj ima tomos) i vakum na frgazeru zatvoris i to ce funkcionuirat ja sma na baontianu kojeg sam imo za cross doma imo tako i uvjek sve uredu ......
--- Kraj citata ---
Tako da,ali onaj prije slucaj ne moze (to sam spomenuo). Jucer me Baotian skoro iskipao pred servisom,umro sam od smijeha :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
tomof10:
da pitam ove koji mozda ovo imaju ili ne znaci radi se o ovome on dode na mijesto vakum slavine znaci iz rezarvara ce samo ici gorivo nije potreban vakum jel jos sta treba raditi kako to funkcionira jel se gorivo samo slijeva radi polozaja rezervara ili nessto drugo o ovome se radi
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/M6511990B/Fuel+tap+MALOSSI+manual.aspx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju