Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Cilindri Piaggio pitanje
tomof10:
al sta god stavio od midrace cilindara ja bi malo bolje usmjerio hladenje oversize ventilator(veci je i ima vise krilaca i veci im je raspon) i onaj usisnik koji usmjerava tj.hvata zrak kada se vozis tako sam ja bar sebi? al ja sam uzeo tpr jer ce se vrtit bojim se grijanja al sam to rijesio ovim prethodnim i vecim karbom tako da sam to rijesio meni ce bit na stage 6 pro a tebi na nardu nardo je malo jaci.
Benjamin:
hladenje je jos odavno rijeseno..bolje nego kak je sad slozeno se neda sloziti..ak mu to nije dost oonda neznam..
Frga je adekvatna tak da bu i onda odradila svoje kak treba..tog se ne bojim..
tomof10:
vidio sam ti u projektu kako si rijesio ovo hladenje ustvari ti si ispiloa ono i ugurao cijev pricvrstio je a to ti je kao taj usisnik sto se kupi.
3alfa3:
Obzirom na snagu na koju ciljas, ja nebi gledao gus. Osim mogucnosti busenja na specijale, u svemu ostalom je losiji, pa cak i kratkotrajniji (jer nikasil je dosta tvrdji od njega pa se manje haba, a i karike za njega su tvrdje od onih za gus kiteve).
Recimo, TPR bi gledao (vec smo pricali o tome). Sa Nardom kojeg mislis koristit ce radit vrlo dobro, pogotovo jer ga neces tjerat do samih granica.
Ne znam kako je na AC, ali kod LC je Polini ALU slabiji od Corse.
radomir.g:
Mozda MHR Replica?
Nije ne znam koliko jaka, ali traje i traje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju