Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Cilindri Piaggio pitanje

(1/4) > >>

Benjamin:
Trazim neki dobar kit koji nije race da bum stalno serafio i mjenjao klipove..

Nesto sto je vozno ali da ima dosta snage i okretaja...midrace klasa se trazi..

Za sada je moj osobni favorit TP due+...

Ima jos ko kaj boljeg za preporuciti...

Gledao sam malo po netu Due dolazi ajmo reci gol..bez icega skoro sam ono najosnovnije...i kosta oko 150€
Polini Corsa recimo kosta 165€ ali zato dodu i lamilice i  svijecica i iglicasti..a to sve nije zviska..tak da je onda cijena ubiti ista..

Slicna stvar s Polini Alu ista cijena ne dode sam svijecica..ali je kit alu i jaci jos 3ks negdje od Corse..

Jel neko nes zna za Hebo racing...jel vrijedi cem...i kakva je situacija s onim arisal,stage6 i slicnim markama koje su slabije kod nas poznate ak zna ko?

gokiSP:
to gledas lc? ove koje si naveo nisam imao osim due+ i po meni je kit jeben..moze se iz njega izvuc dosta snage a opet moze se slozit i da traje a da ide..moj cilindar je pretrpio pucanje karike i cvikanje (cilindru nista) nakon toga je ostao bez ulja (cilindru nista) i onda se raspo iglicasti, pukla klipnjaca i cilindru opet nista..nijedan ris..i onda sam stavio malossi klip i slozio frendu s tim kitom skuter i on evo tera neznam koliko dugo i nista mu nije..ocu rec da je cilindar pretrpio vjetnam bez ikakvog brusenja i honanja i dalje vozi ko prvog dana..

Benjamin:
nedolazi kod mene LC vise u kucu...

AC samo..  :icon_biggrin:

gokiSP:
e tog topovog ac deuta nisam imao priliku testirati u svojim nemogucim uvijetima.. :icon_biggrin:

Benjamin:
a sve je to isto negdje..isto se vrti oko 12 000 ak treba..

sam ima malo manje snage nasprem LC zbog zagrijavanja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju