Općenito > Generalno o skuterima
brže zagrijavanje motora
gokiSP:
to je to..
da bolcna spaja klip i klipnjacu a izmebu bolcne i klipnjace dode iglicasti lezaj
3alfa3:
--- Citat: stipe - 27 Rujan, 2009, 16:04:00 ---kod auta je najbolje da cim se upali, da se odmah krene
--- Kraj citata ---
Ja radje pricekam 10-30 sekundi. Ne zbog temperature, nego da ulje dodje tam gdje sve treba doci (bregasta, na primjer)
3alfa3:
--- Citat: Antares - 27 Rujan, 2009, 17:46:38 ---Usput informativno da pitam. Jel igličasti ležaj dio koji je na spoju klipa i klipnjače? Ako je to to, vidio sam ga sad na serijskom klipu, a ne sjećam se da mi je MHR replica došla sa drugim igličastim tako da neznam koji je sad onda u cilindru.
--- Kraj citata ---
Dodje vrlo kvalitetni sa replikom pa si miran
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Rujan, 2009, 19:50:34 ---Dodje vrlo kvalitetni sa replikom pa si miran
--- Kraj citata ---
Meni stvarno nije jasno kako ga nisam primjetio ili se ne sjećam da sam ga vidio kad sam otvorio paket.
stipe:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Rujan, 2009, 19:46:20 ---Ja radje pricekam 10-30 sekundi. Ne zbog temperature, nego da ulje dodje tam gdje sve treba doci (bregasta, na primjer)
--- Kraj citata ---
pa da, to se podrazumijeva... dok vezes pojas, upalis radio, svijetla, taman ulje procirkulira i to je to ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju