Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot Speedfight 2 by ZD Team u izradi
radomir.g:
--- Citat: dgeceg - 27 Rujan, 2009, 19:17:56 ---jel zna tko gdje se mogu kupiti kajle paljenja za radilicu??
--- Kraj citata ---
Kupi serijsku, pobrusi te vrhove sto kazes da ne odgovaraju i resen problem...
pitaNS:
jaooo sjebaste sve očas posla... :)
Nije mi jasno kako neće da uđe ležaj i radilica u veliki blok ako ste ove zamrzli a blok grejali...kako neće?
BlackNaranča:
Uspjeli smo napokon danas stavit radilicu u blokove :headbang:
sve je ok, samo smo jedan semeringd sjebali, pa cu sutra morat ic uzet novi al dobro 20kn.. onaj manji smo sjebali
moramo kajlu paljenja dati izdraditi tokaru.
I namotaje sredit neke polovne jer smo ove sjebali.
Eto to bi bila ukupna steta, ajd nije tako strasno nakon svega.
Zapravo naj veca steta je sto mi je debilna sestra izbrisala slike s mobitela jer kao nije imala momorije na mobu... za popizdit ono stvarno,
al sutra cu slikat kroz jutro masinu ovako sklopljenu, nazalost nece bit slika rastavljenih i nove radilice, al ce bit slike stare radilice diska masine sklopljenje i ostatka struje i tako, kako radovi idu cu stavljat slike nove.
Samo bi vas molio da mi pomognete s namotajima dal pase s nekih druih skutera i ja imam 2 verzije struje, gdje se mjenja struja ja imam struju od 2005 i od 2007 i sada mislims tavit staru pa mozda na stariju budu pasali neki namotaji itd..
treba to sve vidjet, molio bih za pomoc oko toga jer bez toga radove nemogu nastaviti.
duje87:
o majko mila :laughing6:
ne mogu ti nista prigovorit sta si sjeba semeringe ili da sta sjebes, izgubis, natuces krivo, stavis i to..ljudi smo,ucimo na greskama..ja sna spizdia 100 stvari dok nisan nesto naucia..jbg,nema veze sad.. al da takav posal ides radit bez ikakvog alata.. bez diht mase koja kosta 38 kn..bez jebenog fena koji mos nac za 100-200kn?? straj me pitat jel imas uopce gedore.. niko se nije rodia pametan,al radit bez alata to mi nikad jasno nije bilo.al ako nista,vjerojatno u zadru ima neki servis koji bi ti sigurno sklopia blokove za 200-300kn,a vec si radeci sam napravia dosad vec stetu,a prakticki jos nisi ni pocea..
nemoj se ljutit na ovo..al bez alata nema ni zanata..samo fus,teski fus :icon_biggrin:
n0n4m3:
--- Citat: duje87 - 01 Listopad, 2009, 02:08:35 ---o majko mila :laughing6:
ne mogu ti nista prigovorit sta si sjeba semeringe ili da sta sjebes, izgubis, natuces krivo, stavis i to..ljudi smo,ucimo na greskama..ja sna spizdia 100 stvari dok nisan nesto naucia..jbg,nema veze sad.. al da takav posal ides radit bez ikakvog alata.. bez diht mase koja kosta 38 kn..bez jebenog fena koji mos nac za 100-200kn?? straj me pitat jel imas uopce gedore.. niko se nije rodia pametan,al radit bez alata to mi nikad jasno nije bilo.al ako nista,vjerojatno u zadru ima neki servis koji bi ti sigurno sklopia blokove za 200-300kn,a vec si radeci sam napravia dosad vec stetu,a prakticki jos nisi ni pocea..
nemoj se ljutit na ovo..al bez alata nema ni zanata..samo fus,teski fus :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da nisi izostavia koju nulu ???
poslat cu mu ja neke namotaje pa cemo valjda rjesit problem ..
jel zna itko koja je razlika izmedu namotaja za sf .. imaju jednu sta idu 2 zice iz namotaja ... a imaju neki sa 3 .. znaci bas iz namotaja .. plus na obe ide po jedna iz pickupa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju