Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot Speedfight 2 by ZD Team u izradi

<< < (7/17) > >>

BlackNaranča:

--- Citat: duje87 - 01 Listopad, 2009, 02:08:35 ---o majko mila :laughing6:

ne mogu ti nista prigovorit sta si sjeba semeringe ili da sta sjebes, izgubis, natuces krivo, stavis i to..ljudi smo,ucimo na greskama..ja sna spizdia 100 stvari dok nisan nesto naucia..jbg,nema veze sad.. al da takav posal ides radit bez ikakvog alata.. bez diht mase koja kosta 38 kn..bez jebenog fena koji mos nac za 100-200kn?? straj me pitat jel imas uopce gedore.. niko se nije rodia pametan,al radit bez alata to mi nikad jasno nije bilo.al ako nista,vjerojatno u zadru ima neki servis koji bi ti sigurno sklopia blokove za 200-300kn,a vec si radeci sam napravia dosad vec stetu,a prakticki jos nisi ni pocea..

nemoj se ljutit na ovo..al bez alata nema ni zanata..samo fus,teski fus :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

sve kuzim i sve stoji, istina je sto si reko,

spojili smo blokove kod frenda automehanicara za 0kn, dao sam mu za pice, koristili smo diht masu a sto se tice ugradnje radilice napravili smo to u 15 minuta lagano.

posto je vec manji blok bio moniran na lezaj i radilicu, drugi lezaj smo izvadili lagano, i onda ga tuckali lagano cekicem gumenim da sjedne u blok, i tada smo tuckali drugu stranu bloka da sjedne sve kako spada i to zavidali i to je to posriicali malo wdom i sve radi ko svicarski sat.

Namotaje ce me spasit nonamer poslat ce mi od sf1, nadamo se da ce odgovarat, jer ja cu stavljat stariju struju kupljenu od strane drnde sa deblokiranim cdiem i nadams e da ce odgovarat namotaji, nevidim razloga zasto nebi.
A sutra idem semering kupit sto je frend debil sjebao izgubio onu ziciciu sto je unutra, a dobro ajd 20kn..
I sutra cu dati tokaru da mi za pivu napravi kajlu paljenja   :)

I to bi bilo to, moram samo kupit bocu ulja za klip i cilindar podmazat i bocu ulja za getribu da izmjenimo ulje.
I onda samo ostaje montirat ostale djelove i postati ovdje slike, e da moram napomenut da moram jos samo zadnje plocice nove uzet jer su stare bile toliko istrosene da su cjeli disk sjebale, srecom imam novi disk zahvaljujuci sebi  :icon_thumright:

vktr:

--- Citat: BlackNaranča - 01 Listopad, 2009, 02:34:53 ---
sve kuzim i sve stoji, istina je sto si reko,

spojili smo blokove kod frenda automehanicara za 0kn, dao sam mu za pice, koristili smo diht masu a sto se tice ugradnje radilice napravili smo to u 15 minuta lagano.

posto je vec manji blok bio moniran na lezaj i radilicu, drugi lezaj smo izvadili lagano, i onda ga tuckali lagano cekicem gumenim da sjedne u blok, i tada smo tuckali drugu stranu bloka da sjedne sve kako spada i to zavidali i to je to posriicali malo wdom i sve radi ko svicarski sat.

Namotaje ce me spasit nonamer poslat ce mi od sf1, nadamo se da ce odgovarat, jer ja cu stavljat stariju struju kupljenu od strane drnde sa deblokiranim cdiem i nadams e da ce odgovarat namotaji, nevidim razloga zasto nebi.
A sutra idem semering kupit sto je frend debil sjebao izgubio onu ziciciu sto je unutra, a dobro ajd 20kn..
I sutra cu dati tokaru da mi za pivu napravi kajlu paljenja   :)

I to bi bilo to, moram samo kupit bocu ulja za klip i cilindar podmazat i bocu ulja za getribu da izmjenimo ulje.
I onda samo ostaje montirat ostale djelove i postati ovdje slike, e da moram napomenut da moram jos samo zadnje plocice nove uzet jer su stare bile toliko istrosene da su cjeli disk sjebale, srecom imam novi disk zahvaljujuci sebi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kaj ne ide na šita dihtung, a ne diht masa???

Drnda:

--- Citat: vktr - 01 Listopad, 2009, 20:12:16 ---kaj ne ide na šita dihtung, a ne diht masa???

--- Kraj citata ---
ide...

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Listopad, 2009, 20:13:37 ---ide...

--- Kraj citata ---
pa mislim znam da ide, al kaj neće bit problema kad nema dihtunga neg samo diht masa?

Drnda:
mislim da je on koristio stare dihtunge i diht masu za svaki slucaj, ako je sve ok radjeno nebi trebalo biti problema...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju