Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot Speedfight 2 by ZD Team u izradi

<< < (5/17) > >>

BlackNaranča:
Oki doki, sad smo sjebali sto smo sjebali nema veze jebiga.

daj molim te napisi mi koje sve semeringe moramo nabavit i koja je cjena otprilike da znm tocno doci i reci uducan sto da mi daju.
Ulje me zanima koja je cjena.

necemo vise nadam se nista sjebat dovoljno smo vec razjebali.
Mislim da mi necemo moci ove lezajee i radilicu ugradit tako da ce i to morat novo se nabavit  :laughing3:

Drnda:
stari nema zurbe, samo polako... uglavnom lezaji i semerinzi na prijenosu novi idu, ulje neznam koja je cijena napamet, mislim oko 80 kn litar ide 80w90, ide 1.2 decilitra, ili kada pocne curiti kroz rupu od sarafa to je mjera, ako ga nalijes mrvicu vise nema veze samo ce izbaciti ...a za radilicu i lezaje, samo polako ici ce to...

R@kija:
uhh..aj slozi to da ides drugi tjedan u zagorje da vidimo uzivo..

btw..ulje za getribu  mos bilo koje 75/80,80/90..bilo koje nades..bitno da se podmazuje

a na semerinzima ti pisu velicine

dgeceg:
jel zna tko gdje se mogu kupiti kajle paljenja za radilicu??

BlackNaranča:

--- Citat: rakitje00 - 27 Rujan, 2009, 19:08:48 ---uhh..aj slozi to da ides drugi tjedan u zagorje da vidimo uzivo..

btw..ulje za getribu  mos bilo koje 75/80,80/90..bilo koje nades..bitno da se podmazuje

a na semerinzima ti pisu velicine

--- Kraj citata ---

hocu slozit cu nadam se, ako slozim dolazim 90% gore.. samo da rjesimo ovo s radilicom i ostalo ce sve kao podmazano ici imamo sve djelove to je najbitnije,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju