Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot Speedfight 2 by ZD Team u izradi
dgeceg:
ja imam na skuteru radilicu stage 6 hpc, a motor je sf2, i rekli su mi u auto bilu da ne paše serijska kajla, da moram nabavit drugu, navodno serijska kajla ide u špicu, a za ovu radilicu nebi smjela ić u špicu, sad neznam, ko tu koga je....
BlackNaranča:
nepaše ni meni sa serjiske jer ode na sportskoj nije rupica nego prorez od 2 centimetra... di cu to sad nabavit?
nismo uspjeli danas montirat drugi lezaj i radilicu u veci blok, iako je zamrznuta radilica i lezaj bili a blok smo grijali na 150 stupnjeva, nema uspjeha.. sutra nosimo to pa cemo na presu ili nekako vec.
btw skinuli smo disk i pokusali zvono kvacila i to neide nikako sutra cemo morat na pištolj.
samo me zanima kako na pezou izvaditi zupcanike (primar) odvidali smo one 3 vide sto su unutar bloka... i kako sad to izvadit.
i jos jedno kratko pitanje, tamo gdje pise na kraju bloka "OIL 0,12" Tu vidu samo odvidao i izvadili smo ono ulje, to je jucer izgorilo u pecnici i pocelo curit, curi iz neke rupice u bloku, sada bi to trebalo mjenjat, kakvo je to ulje i koliko kosta?
i zasto je curilo iz rupice one sa strane gdje je disk?
radomir.g:
Zeznuli ste semering zato curi...
Ulje sipaj SAE 80W90, to je bas za menjac..
Zamenu primara imas u mom projectu sa slikama, da sad sve ne kopiram..
Inace moras skinuti i kvacilo jer su iza njega jos 3 srafa koja drze poklopac getribe... :icon_thumright:
BlackNaranča:
koji semering smo sjebali i koliko otprilike kosta to ulje.
Drnda:
jaoooooo .. trebate sjesti pa razmisliti prije nego pocnete raditi jbg nije to samo ispeci pa vozi :laughing7:
zeznuli ste semering, morate staviti novi, onaj saraf za ulje, nesjecam se ima li gumicu kakvu na sebi kao dihtung, ako ima mora novi, uglavnom sada mores sve nove semeringe i dihtunge mijenjati, i lezaji inace nisu za temperature iznad 60-80 C koliko sam negdje citao.. tako da ni to nije zdravo...
zvono je jednostavno skinuti, pitaj nekoga tko ima brusilicu neka ti posudi kljuc a koji odvija maticu za brus, sa tim zablokiras, imas i kupiti to, neka jeftinjara kosta... ako neces tako onda oko amortizera i rupa u zvonu omotas debelu zicu neku i samo stegnes, to ce blokirati i samo odvijes onda..
semering na strani od kotaca, i opcenito sve semeringe sada mijenjaj..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju