Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot Speedfight 2 by ZD Team u izradi
dgeceg:
--- Citat: BlackNaranča - 26 Rujan, 2009, 22:25:49 ---Btw sada tek nakon sto smo montirali manji blok na radilicu sam skuzio da nismo stavili kajlu paljenja, jeli odgovara ona sa standardne radilice?
ako ne odgovara jeli ovo moguce kupiti u moto shopu i koliko kosta, gdje cu sad ovo nabavit ajmeee :sad1:
slike sutra idu samo da napomenem! :)
--- Kraj citata ---
i mene zanima jel se može kupiti odgovarujuća kajla paljenja u moto shopu ili nekom drugom shopu???
black-rox:
--- Citat: gokiSP - 27 Rujan, 2009, 01:22:30 ---nismo mi inzinjeri ko vi u bt-u..mi smo obicni fuseri i volimo fusarit i komplicirat ;D
--- Kraj citata ---
hehe kod nas prije napraviš ili kupiš alat onda radiš :icon_thumright:
BlackNaranča:
--- Citat: Lazo - 27 Rujan, 2009, 00:10:36 ---čekam slike.... oće li bit kakav styling?.... ja sam odabrao multivar jer je dostupan u hr i rolice si mogu kupit svaki dan (osim nedjeljom)
--- Kraj citata ---
hoće iako je vec i sada sf unikatan biti ce prerada i u neko skorije vrijeme dodataka za styling ali prvom cemo sredit do kraja mašinu. Boja ostaje original jer nemogu naci bolju kombinaciju od narancasto crne, samo cemo popraviti ogrebotine i zasjaj vjerovatno prefarbati. Zadnji disk smo uzeli stage6 ssp izgleda jebeno kao i prednji, uglavnom biti ce slikice dio po dio kako sto budemo radili, evo sada krozi nekih pola sata krecemo s montiranjem bloka, a slike su mi na mobitelu pa cu t kasnije prebacivat i stavljat ovdje. Jedino sto se tice stylinga zadnji undertail cemo morati spojiti s zadnjim dvijema bocnim plastikama, to cemo jos vidjet kako cemo iz zalemiti zakitati i ofarbat. Al uglavnom prvo sredujemo masinu. I drag volan ce ici odmah da najavim i jos popratne sitnice, vjerovatno novi far karbonski za sfa. Stay tuned :headbang:
Drnda:
htio sam samo reci da provjeris na velikome bloku sve semeringe jer nije s bezveze cula guma iz pecnice...
nema ti puno veze variomat sa krajnjom jer se bez problema on penje do samoga vrha na pugu... jer cim se remen popenje do vrha variomata on vise ne utjece na krajnju
gumy:
kajla ti odgovara sa serijske radilice.
bzvz ste se drkali s pečnicom, trebo si otić u pevec il tak nešto i kupit industrijski fen ili brener 100 kuna košta i s tim raditi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju