Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot Speedfight 2 by ZD Team u izradi
gokiSP:
ohladit radilicu i lezajeve, dosjede lezajeva u blokovima ugrijat, stavit hlade lezajeve u tople blokove, unutarnji obruc lagano ugrijat indutriskim fenom, ubacit radilicu u veliki blok, poklopit malim i lagano paralelno dotezati sarafe i na kraju lagano s jedne i druge strane gumenim cekicem potuc po osovini radilice... :dontknow:
black-rox:
Ili napraviti to kako se radi u B.T. bez ikakvih komplikacija i ovoga šta vi radite kažu bez alata nema zanata :hello:
gokiSP:
--- Citat: black-rox - 27 Rujan, 2009, 01:20:23 ---Ili napraviti to kako se radi u B.T. bez ikakvih komplikacija i ovoga šta vi radite kažu bez alata nema zanata :hello:
--- Kraj citata ---
nismo mi inzinjeri ko vi u bt-u..mi smo obicni fuseri i volimo fusarit i komplicirat ;D
BlackNaranča:
a dobro ono eto mi smo sad tako jer nemamo alata, valjda ce bit dobro, jer nista nismo lupali po lezajevima ni po radilici i trebalo bi ispasti kvalitetno. Jest da smo se izjebali ali trebalo bi bit jednoako kvalitetno kao da smo tako radili, jer nema neke razlike osim sto ovo traje 2 dana.. :toothy11:
samo me eto jos brine ovaj variomat, ja inace imam multivar, ali nekako nisam bas bio zadovoljan s njim a cuo sam da top performances ima vecu krajnju pa sam odlucio prodat sad multivar a stavit umjesto njega top performances...
jer s ovim kitom ionako cu imat jak sut i ubrzanje i eto nek s tim variom produzim malo krajnju biti ce super... ima tko komentar? osim sto svi govore da je multivar bolji jer ga svi imaju.. xD
n0n4m3:
da sam imao reka bi jos nesto vise o toppovu .. ali stavi primar i sekundar duzi .. sta se vec stavlja .. :dontknow: ono produljenje i bit ce dobro .. jer serijska na sfu nece puno ic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju