Ništa od Hajduka ni u sljedečoj sezoni, čisto lako da će se ponoviti ova sezona!Hajduku ne može nitko pomoći pa ni Leko ni Tudor da osvoje HNL ipak ta titula pripada Dinamu koji za kasu bolji!Još neko duže vrijeme titula će ostati u Zagrebu!
znam da si navijač dinama, al ipak prilično si uvjeren u dominaciju kluba, zar ne?
Ne radi se o uvjerenju nego o neargumentiranoj raspravi. Mislim da je ovdje tema Hajduk i pojačanja, pa ne vidim nikakvog razloga da se komentira Dinamo...Tako i ja mogu pričati o tome da će Zadar (koji nije tema, ali ja navijam za njega) dogodine biti prvak jer mu grad daje 2.000.000 Kn više nego inače...
(naravno da svatko od nas vjeruje u klub za koji navija, ali u argumentiranoj raspravi to treba staviti sa strane - zaboraviti!)
U ostalom, tko sada od nas može reći kako će izgledati Dinamo u slijedećoj sezoni
, naročito ako ne uđe u LP, a da ne govorim kako će izgledati dogodine ako ne uđe u LP i ne prođe Ligu UEFA...i tvrditi da će biti prvak...(Otvorimo temu pa raspravimo i iznesimo naša mišljenja)...
Jedno je sigurno. Hajduk, Rijeka, Osijek, Varteks, Slaven,...i ostli će se sigurno pojačavati za slijedeću sezonu (pitanje je koliko kvalitetno), a Dinamo može samo oslabiti (ako ne prođe LP i L UEFA)...što i dalje ništa ne znači, osim da će liga biti zanimljivija, a mislim da je to cilj svih nas ljubitelja nogometa, a zatim nam je cilj da naš klub ostvari rezultat...