Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gle da ti ja opcenito kazem yamaha aerox je super skuter ima dobar izgled moze se jakoo dobro natjunirat...nova je negdje oko 16000kn plava,a 17000 kn je zuta tako je bar kod nas cijena a ako ces kupovat polovnu za 1500eura mozes kupiti taj skuter i jos ti ostane love da ga malo sredis toliko od mene...
I jos jeli isplatnije kupiti novu ili polovnu??
ako je hoces tjunirati bolje kupi neku polovnu za male pare pa je sredjuj.....a ako se hoces vozit ko covjek kupis novu i
Ma ne bi je tjuniro samo bi stavio auspuh i neke osnovne djelove da ljepse izgleda
znaci bi ju tjuniro tako to ide prvo spuh....multivar...kit....gljiva....zaebancije....kupi sebi neku koja je presla max 10000km i vozi ko covjek
heh maxovac tu si u pravu svi smo mi skoro poceli sa spuhom a onda su na privukle sto drugih pi*darija...bas tako kupis neku da nije stalno ganjana do nekih 10tkm i super...redovito servis i vozis se ko covijek...ja znam decka koji uz redoviti servis na svom roxu ima 95000km pa ti misli jel skut dobar ili ne heh...kupuj to sto prije...
ma hehe....extra osjecaj kad stavis spuh....a motor.....poleti...hehe....pa onda kit ...onda se dosadi vozati sa spuhom i kitom zato kaj ti bude prespor i preslab...pa ides kupiti multivar....i tako dalje...u nedogled
evo samo jedan savijet dok ti ne vidis i probas nemoj kupovat...jer zna biti njih koji ono sve je super ti dodes naivan jer se ne kuzis i utrape ti motor koji i nije bas bajan ti dodes kuci prvih tjedan dana sve 5 i onda pocnu samo sranja i kvarovi...dobro pogledaj sve ak treba i svaki saraf...i ak kupujes tog roxa probaj spustit cijenu na 1000eura...