Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta kupiti??
Guje:
--- Citat: speedfight 2 - 24 Rujan, 2009, 23:14:20 ---heh maxovac tu si u pravu svi smo mi skoro poceli sa spuhom a onda su na privukle sto drugih pi*darija...bas tako kupis neku da nije stalno ganjana do nekih 10tkm i super...redovito servis i vozis se ko covijek...ja znam decka koji uz redoviti servis na svom roxu ima 95000km pa ti misli jel skut dobar ili ne heh...
kupuj to sto prije...
--- Kraj citata ---
Evo dok ste tu : http://www.pik.ba/a-58397-skuter-yamaha-aerox-50cc.html
valjal to sta to je cijena 1100 eura
MaXoVaC:
ma hehe....extra osjecaj kad stavis spuh....a motor.....poleti...hehe....pa onda kit ...onda se dosadi vozati sa spuhom i kitom zato kaj ti bude prespor i preslab...pa ides kupiti multivar....i tako dalje...u nedogled :hello: :hello:
Guje:
--- Citat: MaXoVaC - 24 Rujan, 2009, 23:22:29 ---ma hehe....extra osjecaj kad stavis spuh....a motor.....poleti...hehe....pa onda kit ...onda se dosadi vozati sa spuhom i kitom zato kaj ti bude prespor i preslab...pa ides kupiti multivar....i tako dalje...u nedogled :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
Ma kaki ja ne idem dalje od skutera, otac neda :D Da mi uzme yamahu r1 da zavrsim u prvom kanalu :DD
speedfight 2:
evo samo jedan savijet dok ti ne vidis i probas nemoj kupovat...jer zna biti njih koji ono sve je super ti dodes naivan jer se ne kuzis i utrape ti motor koji i nije bas bajan ti dodes kuci prvih tjedan dana sve 5 i onda pocnu samo sranja i kvarovi...dobro pogledaj sve ak treba i svaki saraf...i ak kupujes tog roxa probaj spustit cijenu na 1000eura...
Guje:
--- Citat: speedfight 2 - 24 Rujan, 2009, 23:25:24 ---evo samo jedan savijet dok ti ne vidis i probas nemoj kupovat...jer zna biti njih koji ono sve je super ti dodes naivan jer se ne kuzis i utrape ti motor koji i nije bas bajan ti dodes kuci prvih tjedan dana sve 5 i onda pocnu samo sranja i kvarovi...dobro pogledaj sve ak treba i svaki saraf...i ak kupujes tog roxa probaj spustit cijenu na 1000eura...
--- Kraj citata ---
Ok, hvala. Ne razumijem se bas pa cu nac nekog... Lagano ne zalijetat se :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju