Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta kupiti??
Guje:
Pozzz raja, novi sam, da odma predjem na stvar.. 8)
Gledao sam yamahu aerox svidja mi se pravo, zagrio sam se pravo :D
Ovako dal ona cemu valja koja je cjena i to do 1, 500 eura imam.
I kolko kosta nova?
Izvinte ako je tema na pogresnom mjestu..
HVALA :toothy10: :toothy10:
speedfight 2:
gle da ti ja opcenito kazem yamaha aerox je super skuter ima dobar izgled moze se jakoo dobro natjunirat...nova je negdje oko 16000kn plava,a 17000 kn je zuta tako je bar kod nas cijena a ako ces kupovat polovnu za 1500eura mozes kupiti taj skuter i jos ti ostane love da ga malo sredis toliko od mene...
Guje:
--- Citat: speedfight 2 - 24 Rujan, 2009, 22:54:42 ---gle da ti ja opcenito kazem yamaha aerox je super skuter ima dobar izgled moze se jakoo dobro natjunirat...nova je negdje oko 16000kn plava,a 17000 kn je zuta tako je bar kod nas cijena a ako ces kupovat polovnu za 1500eura mozes kupiti taj skuter i jos ti ostane love da ga malo sredis toliko od mene...
--- Kraj citata ---
Cek mozes li mi te kune pretvorit u eure :D
I u BiH mozda znas li cijene, i gledao sam na njega da treba se stavljat novi aspuh ima neki problem sa zagrijavanjem?? i jos neka sranja pa ide 100 kmh
Guje:
--- Citat: speedfight 2 - 24 Rujan, 2009, 22:54:42 ---gle da ti ja opcenito kazem yamaha aerox je super skuter ima dobar izgled moze se jakoo dobro natjunirat...nova je negdje oko 16000kn plava,a 17000 kn je zuta tako je bar kod nas cijena a ako ces kupovat polovnu za 1500eura mozes kupiti taj skuter i jos ti ostane love da ga malo sredis toliko od mene...
--- Kraj citata ---
I jos jeli isplatnije kupiti novu ili polovnu??
MaXoVaC:
ovako 7 kuna je 1 euro pa racunaj......stavis joj spuh i trebala bi ici do 100... :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju