Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta kupiti??
speedfight 2:
onda kupis si polovni u dobrom stanju i za ostatak para nabavis spuh i sredis ga malo i to ti je to...
MaXoVaC:
--- Citat: Guje - 24 Rujan, 2009, 23:06:31 ---Ma ne bi je tjuniro samo bi stavio auspuh i neke osnovne djelove da ljepse izgleda :D
--- Kraj citata ---
znaci bi ju tjuniro :toothy9: tako to ide prvo spuh....multivar...kit....gljiva....zaebancije....
kupi sebi neku koja je presla max 10000km i vozi ko covjek
Guje:
--- Citat: MaXoVaC - 24 Rujan, 2009, 23:09:30 ---znaci bi ju tjuniro :toothy9: tako to ide prvo spuh....multivar...kit....gljiva....zaebancije....
kupi sebi neku koja je presla max 10000km i vozi ko covjek
--- Kraj citata ---
I na kraju cu haman polovnu uzet... Samo imajul kakvi kvarovi na motoru neki teski posto se ja ne razumijem bas u to dobro :D
sta da gledam kad budem kupovao?
speedfight 2:
heh maxovac tu si u pravu svi smo mi skoro poceli sa spuhom a onda su na privukle sto drugih pi*darija...bas tako kupis neku da nije stalno ganjana do nekih 10tkm i super...redovito servis i vozis se ko covijek...ja znam decka koji uz redoviti servis na svom roxu ima 95000km pa ti misli jel skut dobar ili ne heh...
kupuj to sto prije...
Guje:
--- Citat: speedfight 2 - 24 Rujan, 2009, 23:14:20 ---heh maxovac tu si u pravu svi smo mi skoro poceli sa spuhom a onda su na privukle sto drugih pi*darija...bas tako kupis neku da nije stalno ganjana do nekih 10tkm i super...redovito servis i vozis se ko covijek...ja znam decka koji uz redoviti servis na svom roxu ima 95000km pa ti misli jel skut dobar ili ne heh...
kupuj to sto prije...
--- Kraj citata ---
Ok mislim da sam odlucio polovau yamahu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju