Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
radi stranica i ja sam jucer narucio 25 Little Star bijele i 25 crvenih pa cemo vidjet kad ce doci na adresu
evo sam cu sebe quotat znaci 7.10 sam narucio i danas su mi stigle (12.10)....malo su zajebali jer sam narucio 25 bijelih koje su stigle, a 25 crvenih Little star nisu dosle, ali sam zato dobio neke ultra male ledice za mobitele i ostale gluposti
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
"Your Sample Request can not be processed at this time.Please locate a Sales Contact in your area for further information. "
meni je isto to doslo na mail... Idem ponovit postupak, mozda prodje
ovo mi svaki put dolazi na mail::This is an automatically generated email which cannot be replied to.Thank you for your submitting the Sample Request listed below. ne kuzim..
Pa jbt nevirujen bas da su sad i oni tako glupi pa ces moc 100 puta narucit po 50 ledica...
i,dal si uspio poslati?vidim da si ti blizu mene odprilike,pa mozda nece slati u nasu zupaniju?napravio sam frendu profil koji zivi u drugom mjestu i njemu isto tak dolazi
nije, danas mi je opet dosao taj mail.Dal je mozda problem da sam na svoju adresu prijavio firmu koja nije moja nego sam tak negdje vidio reklamu uz cestu?
Meni danas stigla dva paketa .. Uzimat cu jos .. ali zanima me ako uzmem oko 10 paketa oce srat sta? xD