Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (73/76) > >>

divljakusa:
Eto....toliko o tome kako su wozači složni i kako mogu nešto naprawit....neki čak sad weć i rijetko dolaze na forum, da nebi nekai obećali a kasnije to opowrgli.....strašno.....

Drnda:
a sto ti ocekivas molim te lijepo.. cijela drzava nam je takva...

divljakusa:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Veljača, 2010, 23:19:20 ---a sto ti ocekivas molim te lijepo.. cijela drzava nam je takva...

--- Kraj citata ---
pa recimo da nisu swi papci koji se bore sam za sebe.....

SPecial:
Ne zelim biti bezobrazan samo me zanima kako ti mislis motivirati ljude da se angaziraju kada pokrenes temu iz ne znam kojeg razloga i kada netko smisli inicijativu i kada se o tome prica punih tjedan  dana,ti se pojavis i srusis svima snove i nadu.
Jednostavno ne shvacam sta si time htjela postici,ili poruciti?
Zasto nisi dodala nesto konstruktivno?
Ja o utrkama skutera ne znam nista ali pratim temu iz neobjasnjivih razloga.
Stoga znam da si ti pametnija od mene po tom pitanju i zamolio bih te da napises sto ti mislis da bi najpametnije bilo uciniti po pitanju ovog naslova?

divljakusa:

--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 23:32:31 ---Ne zelim biti bezobrazan samo me zanima kako ti mislis motivirati ljude da se angaziraju kada pokrenes temu iz ne znam kojeg razloga i kada netko smisli inicijativu i kada se o tome prica punih tjedan  dana,ti se pojavis i srusis svima snove i nadu.
Jednostavno ne shvacam sta si time htjela postici,ili poruciti?
Zasto nisi dodala nesto konstruktivno?
Ja o utrkama skutera ne znam nista ali pratim temu iz neobjasnjivih razloga.
Stoga znam da si ti pametnija od mene po tom pitanju i zamolio bih te da napises sto ti mislis da bi najpametnije bilo uciniti po pitanju ovog naslova?

--- Kraj citata ---
Snowe??? Lijepo je sanjati, al trebaš i znat da kad se probudiš, da snowi ne postaju realnost. Naslow je značio kako popularizirat taj sport, naprawiti ga zanimljiwijim za swe a ne mijenjanje prawilnika i ići dalje od onoga što je propisano swugdje u swijetu....
Kako djeci budućim wozačima približiti taj sport, kako nawući što wiše gledatelja...
Ja nikom ne rušim snowe, ali sam im ukazala na neke stwari...da bi znali što ih očekuje...
Da bi znali kakwi su ljudi koji to wode...
A i da znaju da u wozačima nemaju prijatelja, nego nekoga koji mu radi iza leđa i da tu nema dogowora jer swi dogowori obično zbog pojedinaca padaju u wodu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju