Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
divljakusa:
--- Citat: MOTO ROYAL - 20 Veljača, 2010, 13:42:02 ---Ma kakav problem! Čitajući ovaj forum ima barem desetak momaka koji utrke mogu i znaju odraditi samo tako.Pravilnike su već usvojili , za lovu vidim znaju kako , sponzori samo što se ne tuku za buduće Rossije znači treba im samo dati da dogovore termine i evo nas na dirkama.Evo ja ću svoje skromno znanje staviti na raspolaganje ako će trebati organizatorima utrka. :notworthy:
--- Kraj citata ---
Bwahahahahahah....owo me baš dobro nasmijalo....xD
A za Požegu weć skoro swi znaju da je 99% da će biti otkazana.
Znači voze se dwije utrke koje organizira gospodin Rogulić.
Sad da su tu pravi vozaći, a ne da ne velim kaj, dogovorili bi se da bojkotiraju utrku u Puli, pa da gospodin Rogulić ostane bez love koju bi si osigurao pomoću startnina i treninga i ostalih pi*darija vidio bi kak je to kad te nešto udari po đepu i kad ostaneš pokakan. Ali nažalost uvijek ima onih koju mu idu niz guzu, zato nam sve i je tak kak je.
Waynder:
daj si kupite motor i ojte na motohappening trenirat...
divljakusa:
--- Citat: Waynder - 21 Veljača, 2010, 14:42:18 ---daj si kupite motor i ojte na motohappening trenirat...
--- Kraj citata ---
i to nam weli onai koji si je tek sad nekai poŠteno kupil.....xD
Waynder:
--- Citat: divljakusa - 22 Veljača, 2010, 22:51:58 ---i to nam weli onai koji si je tek sad nekai poŠteno kupil.....xD
--- Kraj citata ---
sd je 3 godine kod mene... sm bio 2 godine prije njega.. prije toga 2x rs 250...
bar ti znas moju grobnik karijeru ::)
i onu iz draskoviceve :happy6:
divljakusa:
--- Citat: Waynder - 22 Veljača, 2010, 22:55:01 ---sd je 3 godine kod mene... sm bio 2 godine prije njega.. prije toga 2x rd 250...
bar ti znas moju grobnik karijeru ::)
i onu iz draskoviceve :happy6:
--- Kraj citata ---
bwahahahahahah.....kai fakat....ma ja sam mislila da sam to sanjala....xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju