Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
Pupo:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Veljača, 2010, 16:58:58 ---pupo to bi bilo lijepo!!!al ajd mi reci kako da ekipa i ja vozimo PH kad meni stara svaki dan ostavi 15kn??!! s takvim džeparcem jedva da uspijem doć vlakom (bez karte naravno i uvijek prodajem priču kondukteru da idem u zg volontirat pri izgradnji novog sirotišta za jadnu dječicu) ili auto-stopom na utrke koje se održavaju u kontinentalnom djelu hrvatske....ko zna,ak se ispostavi da je nekom iz kvarta tata liječnik,odvjetnik i sl.možda nas i budete gledali na pisti.......a a buraz samo se ti smij,vidit ćeš nas jednog dana na zipovima i čut ćeš samo zinnn,zinnnnnn.....
--- Kraj citata ---
Da, 15kn a vozi se ZDRAVKO i zaljevaju se blokovi u krabon! :) Ma zajebancija, nisam mislio vrijeđat ekipu iz kvarta! :icon_thumright:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Pupo - 10 Veljača, 2010, 18:07:31 ---Da, 15kn a vozi se ZDRAVKO i zaljevaju se blokovi u krabon! :) Ma zajebancija, nisam mislio vrijeđat ekipu iz kvarta! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zaboravio si R6 :icon_biggrin:
ma stari nema ljutnje...nisam osjetio nikakav sarkazam u tvojim postovima!!!!!
jbte da si me krenuo vrjeđat završili bi ko waynder i zeko na SVIJETUSKUTERA!!!!!!!!naravno ja bi bio waynder!!!!!
deky_vk:
jao kiza bas razmisljam da si pokupujem tomose i vozimo tomos kup to bi si jos od tih novaca mogli i financirat ako u prosjeku tjedno zaradis 75kn mogo bi se svakih 2-3 tjedna kupit jedan od dijelova za nabuđivanje tomđe....ja ću kupit paletovog on je već u samom startu nabuđen...a ti sebi nađi ima ti alen ...
sr-dream_vk:
ako budemo dosli na trke ja obavezno jedem POMFRIT..!!!!
divljakusa:
--- Citat: nidjo180sp - 08 Veljača, 2010, 23:26:57 ---neznam :icon_biggrin: ovo je sa motori.hr/foruma :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Takvih pisama je bilo jako puno, al eto bar nije ispalo da samo ja pljujem po glavnima....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju