Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
doritos:
--- Citat: nidjo180sp - 08 Veljača, 2010, 23:26:57 ---neznam :icon_biggrin: ovo je sa motori.hr/foruma :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
sr-dream_vk:
ajmo ko se dobrovoljno javlja da plati deckima iz kvarta da se pojave na trkama... ??? :toothy3:
kiza-iz-kvarta:
posjećivanje utrka PH-a spada u rutinske kvartovske dužnosti.......i ove godine ćemo ih obilazit,prepoznat ćete nas po najnovijim gucci naočalama,old skuul adidasu i neizostavnom red bullu u ruci s kojim ćemo svima objašnajvat nešto.....i naravno ove sezone ćemo najčešće bit u boxovima kod J.U.R.I.C.E,cvejger doktora,luxa....a u pauzama ćemo se kukiću i grdiću trpat u pak....
meni se osobno najviše gadi što na PH nema nikakvih degustacija npr.podravka sa pik burgerima i lazanjicama,coca-cole,red bulla i sl.....ono jel bi neko umro da da neš džabe?!!!!!
Pupo:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Veljača, 2010, 15:31:29 ---posjećivanje utrka PH-a spada u rutinske kvartovske dužnosti.......i ove godine ćemo ih obilazit,prepoznat ćete nas po najnovijim gucci naočalama,old skuul adidasu i neizostavnom red bullu u ruci s kojim ćemo svima objašnajvat nešto.....i naravno ove sezone ćemo najčešće bit u boxovima kod J.U.R.I.C.E,cvejger doktora,luxa....a u pauzama ćemo se kukiću i grdiću trpat u pak....
meni se osobno najviše gadi što na PH nema nikakvih degustacija npr.podravka sa pik burgerima i lazanjicama,coca-cole,red bulla i sl.....ono jel bi neko umro da da neš džabe?!!!!!
--- Kraj citata ---
Ja sam mislio da će ekipa iz kvarta imat svoj box sa zipovima!? Da će vozit trke a ono ništa, jbg, nije ni čudo zašto ukidaju trke kad ekipa iz kvarta nevozi :(
kiza-iz-kvarta:
pupo to bi bilo lijepo!!!al ajd mi reci kako da ekipa i ja vozimo PH kad meni stara svaki dan ostavi 15kn??!! s takvim džeparcem jedva da uspijem doć vlakom (bez karte naravno i uvijek prodajem priču kondukteru da idem u zg volontirat pri izgradnji novog sirotišta za jadnu dječicu) ili auto-stopom na utrke koje se održavaju u kontinentalnom djelu hrvatske....ko zna,ak se ispostavi da je nekom iz kvarta tata liječnik,odvjetnik i sl.možda nas i budete gledali na pisti.......a a buraz samo se ti smij,vidit ćeš nas jednog dana na zipovima i čut ćeš samo zinnn,zinnnnnn.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju