Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (54/76) > >>

nidjo180sp:
da.., trebate se probat dog s njim,ako se bude slozila kakva klasa i ako budes ti vozil nek te pusti da se vozis po stazi zabadava,a ti budes imal njegove naljepnice,majce ili kaj se dogovorite  :icon_thumright:

vanjossi:
razmislit cu jer ionako skut ne mislim regat
e da a najbitnije nisam pitao, voze se trke sa ac cilindrima?

SRAD:

--- Citat: vanjossi - 27 Siječanj, 2010, 23:54:24 ---trke su vecinom izvan mog mjesta, trenirat nemam gdje,(ima staza, lik trazi masu para, kao da je staza od zlata, a nebi mu smetao s tim 10-20 krugova dnevno) skut bi mogao voziti u nekoj slabijoj klasi jer nemam race cilindar, a ne mislim regat skuter..opremu si sam kupim
zanci problem je prijevoz po hr i staza.. djelove mogu nekako i sam skupit

--- Kraj citata ---

Trening nije problem, prije trke postoje treninzi za uhodat se. Znači i ti si zainteresiran za ovu jeftinu klasu :icon_thumright:
Da ako ta klasa bude prihvačena zašto ne i sa ac cilindrom, bitno je da ima vozača :)

Neka se svi zainteresirani izjasne pa i oni sa 4T skuterima :hello:

vanjossi:
neznam ja u koju bi klasu spadao skut, nesto sam citao starije posteve,meni za pocet vozit treba minimum 700 kn, i to ako je ovdje trka, + oprema, + gume i rezervni dijelovi, za te gušte..
jel se mora imat licenca za 50 klasu onu sta se placa 200 kn start?

SRAD:

--- Citat: vanjossi - 28 Siječanj, 2010, 01:00:47 ---neznam ja u koju bi klasu spadao skut, nesto sam citao starije posteve,meni za pocet vozit treba minimum 700 kn, i to ako je ovdje trka, + oprema, + gume i rezervni dijelovi, za te gušte..
jel se mora imat licenca za 50 klasu onu sta se placa 200 kn start?

--- Kraj citata ---

Lječnički moraš imat svakako a licencu ako nemaš možeš izvaditi na dan trke te voziš za klub koji organizira trku. Ah svi imaju veike troškove pogotovo mi iz srednje Dalmacije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju