Tehnički kutak > Tuning skutera
Stvarno slucaj za prave majstore..
3alfa3:
karb
dino73n:
Stvar je jasna kao dan:Cilindar nije izbusen kako treba,ostao je u minusu kao recimo pola stote i kod velikih obrtaja dodje do trentacnog blagog zacvikavanja.Eto otvori cilindar i vidjeces na klipu tragove(riseve) ali blage povrsinske i onda naulji vodeni brusni papir granulacije recimo 360 i ocisti to sa klipa i malo i cilindar pocisti na tim mjestima i ponovo sklopi i sve ce biti OK.
Prvih 1000km vozi na 4% ulja
Pozzz
RimSo:
--- Citat: dino73n - 21 Rujan, 2009, 20:43:58 ---Stvar je jasna kao dan:Cilindar nije izbusen kako treba,ostao je u minusu kao recimo pola stote i kod velikih obrtaja dodje do trentacnog blagog zacvikavanja.Eto otvori cilindar i vidjeces na klipu tragove(riseve) ali blage povrsinske i onda naulji vodeni brusni papir granulacije recimo 360 i ocisti to sa klipa i malo i cilindar pocisti na tim mjestima i ponovo sklopi i sve ce biti OK.
Prvih 1000km vozi na 4% ulja
Pozzz
--- Kraj citata ---
A sto nisi meni reko da tako uradim..i meni se isto ovo desava..nekad po 5 km mogu vozit full gas al malo duze samo se ugasi...prinudno stajanje..palim na kurblu i idemo dalje.. :toothy3: :toothy3:
J.U.R.C.A:
dino 73 odlicna ideja! moram te pohvaliti
jos bi nadodao lezaje radilice ili radilica van balansa pa zacvika trenutno lezaj!
da je do struje motor bi ono baaaaa i gusio se a nebi trenutno stali okretaji!
Benjamin:
velim ja nemre bit struja..nisu to ti simptomi...
kak alfa veli i ja prije..karb..
ili kak jurca i ekipa veli..losi cilindar..nije u mjeri...ili radilica cvika..
uglavnom mehanicki kvar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju