Tehnički kutak > Tuning skutera

Stvarno slucaj za prave majstore..

<< < (5/6) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Benjamin - 21 Rujan, 2009, 23:49:22 ---velim ja nemre bit struja..nisu to ti simptomi...

kak alfa veli i ja prije..karb..

ili kak jurca i ekipa veli..losi cilindar..nije u mjeri...ili radilica cvika..

uglavnom mehanicki kvar.

--- Kraj citata ---

Jbt cudim se da bi krivo izbrusio cilindar..covjek zna posao,jos je po novom klipu radio koji i je na njemu,tako da  :dontknow:
Sam neznam to napravit..morat cu cekat slowa ili nesto...bas je i on rekao da je cilindar fino napravljen

dhorvat:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 22 Rujan, 2009, 15:34:08 ---Jbt cudim se da bi krivo izbrusio cilindar..covjek zna posao,jos je po novom klipu radio koji i je na njemu,tako da  :dontknow:
Sam neznam to napravit..morat cu cekat slowa ili nesto...bas je i on rekao da je cilindar fino napravljen

--- Kraj citata ---

Ne možeš od oka vidjet to. Može on bit savršeno obrađen, ali tu je igra stotih decimala i ako se promaši... može biti do toga.  :icon_thumright:

Ako cvikne onda bi trebao u vožnji i kotač zablokirat na pola sekunde, kaj ne?  :icon_scratch:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dhorvat - 22 Rujan, 2009, 15:40:56 ---Ne možeš od oka vidjet to. Može on bit savršeno obrađen, ali tu je igra stotih decimala i ako se promaši... može biti do toga.  :icon_thumright:

Ako cvikne onda bi trebao u vožnji i kotač zablokirat na pola sekunde, kaj ne?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Za kotac bas nisam siguran..reko bi da ne..bas da zablokira ne..nije zablokirao ni kad je prvi put klip otiso...jbt kolko sranja,ko ce to popravit  :(

dhorvat:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 22 Rujan, 2009, 15:45:47 ---Za kotac bas nisam siguran..reko bi da ne..bas da zablokira ne..nije zablokirao ni kad je prvi put klip otiso...jbt kolko sranja,ko ce to popravit  :(

--- Kraj citata ---

Slow  :notworthy:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dhorvat - 22 Rujan, 2009, 15:53:28 ---Slow  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Pa naravno,nisam mislio u tom smislu nego ovak...samo da ulovi vremena..a jel se smijem vozit na skuteru do tad?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju