Tehnički kutak > Tuning skutera
Stvarno slucaj za prave majstore..
luna500rr:
--- Citat: rakitje00 - 21 Rujan, 2009, 20:11:15 ---hvala dhorvat..moj keeway je svasta prezivio i jos vozi ko prvog dana hahhaha
on topic-neki dan mi je dieses krepavo..nakon voznjice stanem 1 min,upalim ga potom i napucam full gas dok je bio jos zagrijan i samo boooooooooooooooooo..i svaki put..drugi dan ga upalim normalno koda nis nije bilo nakon 1 min krepa..i nermes ga vise upalit..stavio neku staru svjecicu i vozi ko i prvog dana..po mom zakljucku nije do svjecice nego nes drugo..bobina,cdi
--- Kraj citata ---
Isto tako s mojon lunom, danas skinuo svjecicu kad tamo skoro nema elektrode, zazor 1.6mm, toplinska vrjednost 6 :drunken_smilie:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: luna500rr - 21 Rujan, 2009, 20:17:36 ---Isto tako s mojon lunom, danas skinuo svjecicu kad tamo skoro nema elektrode, zazor 1.6mm, toplinska vrjednost 6 :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Kod mene se radi o svijecici s predenih mozda 250km max novoj,top.v.9 nije to...nego hocu pitat jel mogu ja odvest nekom elektricaru skuter a da on nađe kvar bez da moram nakon svakog drugog stavljenog dijela isprobavat jel ce crknut ili ne?
R@kija:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 21 Rujan, 2009, 20:26:08 ---Kod mene se radi o svijecici s predenih mozda 250km max novoj,top.v.9 nije to...nego hocu pitat jel mogu ja odvest nekom elektricaru skuter a da on nađe kvar bez da moram nakon svakog drugog stavljenog dijela isprobavat jel ce crknut ili ne?
--- Kraj citata ---
moja ngkbr9es nije imala niti 200km kad je osla u rac
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: rakitje00 - 21 Rujan, 2009, 20:27:59 ---moja ngkbr9es nije imala niti 200km kad je osla u rac
--- Kraj citata ---
Ma lako za svijecicu imam identicnu novu jos jednu doma..nego jel zna neko za ovo sto sam pitao post iznad
luna500rr:
Mislim da bi ti 8 bilo ok, a ne 9...
Ako imas nekoga s unimetrom lako ce provjerit struju, mada je najsigurnije sve raskopat i sastaviti, ali ima tu pun racku posla jer je r50x vrhunac struje sto su zuti ikad slozili ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju