Tehnički kutak > Tuning skutera

Stvarno slucaj za prave majstore..

<< < (2/6) > >>

ProDriverGT(TGB):
Ali kaze mi slow da struja ili stima ili ne...on stvarno ide bez greske do tog trena dok se ne zagasi..a zagasi se skroz iznenadno u sekundi...

Benjamin:
mislim da tu nije problem struja...

a i to jos najlakse ispitati..bubni bobinu cdi od drugog nekog i vozi..ak se isto desi onda nije a ak se ne desi onda je u struji problem..instalacja najvjerojantije dan ije problem..to rijetko kad ode.

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Benjamin - 21 Rujan, 2009, 19:08:11 ---mislim da tu nije problem struja...

a i to jos najlakse ispitati..bubni bobinu cdi od drugog nekog i vozi..ak se isto desi onda nije a ak se ne desi onda je u struji problem..instalacja najvjerojantije dan ije problem..to rijetko kad ode.

--- Kraj citata ---

Sta bi onda moglo bit?...evo samo da dodam sad sam ga provozao nakon sto je crko taj drugi put..skuter ide ko i prije..gotovo me zapanjuje kolko dobro ide..i tako dok ne crkne..nije mi crko opet ali bi crko da sam opet napravio istu pricu..dakle stvar sa masinom i s tim da fali ulja ko sto se dogodilo prvi put nije slucaj...nego bas zajebava s necim drugim..a neznam s cim..

paux:
mom frendu se znao gasit skut.na žici kod akomulatora je malo gubio kontakt i to je bilo sasvim dovoljno da skut ostane bez struje na sekundu

R@kija:

--- Citat: dhorvat - 21 Rujan, 2009, 18:06:22 ---Ovak, znam ljude koji gaze cvaju ko vrag grešnu dušu, nema zagrijavanja mašine na hladno, cilindar je pun riseva i motor ide ko mutav svaki put.  :headbang:

Ovo je očigledan problem sa strujom  :headbang: Ili svjećica, ili kabel od svjećice, ili bobina, ili CDI, ili namotaji. Nema kaj drugo bit  :nono:

--- Kraj citata ---

hvala dhorvat..moj keeway je svasta prezivio i jos vozi ko prvog dana hahhaha

on topic-neki dan mi je dieses krepavo..nakon voznjice stanem 1 min,upalim ga potom i napucam full gas dok je bio jos zagrijan i samo boooooooooooooooooo..i svaki put..drugi dan ga upalim normalno koda nis nije bilo nakon 1 min krepa..i nermes ga vise upalit..stavio neku staru svjecicu i vozi ko i prvog dana..po mom zakljucku nije do svjecice nego nes drugo..bobina,cdi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju