evo ovak..dns sam slozil svog kineza...sve sam novo stavili:radilica,ležaji,simerinzi,karike,......i ja njega lijepo zapalil i sad se vozim po kvartu i od jedanput pocne crkavat(ko da nema benzina,a napunil ga full) ja pustim gass i on krene normalno i nakon par sekunda opet crkne i od onda ga nebi niti dragi bog zapalil..gural sam ga doma a unutra je nekaj zveckalo...jel zna mozda tko kaj bi to moglo bit?? nemam pojma?? od kud da pocnem sutra?? svijecica,kompresija....?
UNAPRIJED HVALA!!
Ako si sam slozio masinu onda je skroz bez veze sto na forumu pitas sta mu je crklo
Ajd mu spoji USB kabal pa ga prikopcaj na komp pa cu ti ja pogledat sta mu je
Valjda si do sad naucio sta treba motoru da bi upalio:
STRUJA pa onda
kompresija i onda ono najsladje
gorivo a da bi gorivo stiglo gdje treba potreban je vakuum koji ce ga tamo uvuci i cist i nastelan karburator koji ce ga tamo poslati. da bi bilo vakuma treba svi dihtunzi da su ispravni i naravno semerinzi a da bi gorivo krenulo u cilindar treba da ga ima u karburatoru i da dizne nisu zacepljene a da bi ga bilo u karburatoru treba da su ispravna crijeva kojima tece od rezervara i da je ispravan vakuum ventil na rezervaru.
I sad nemoj pitati sta bi moglo bit skuteru nego kreni redom i provjeri sve sto je nophodno,i da li mozda nesto nedostaje od ovog nabrojanog.
Pozz i sretno