Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Sp 50 Problem!

<< < (10/11) > >>

Mr J:

--- Citat: igor.sb - 29 Svibanj, 2007, 18:10:59 ---
prvi put cujem, mislim ivan bolje zna, ali mi nema smisla, znam da red sponge bude suh ko barut

--- Kraj citata ---

Red spoonge dolazi lagano nauljena, kada je zatvorena u najlonskoj ambalazi...

TO uvijek mora doci tako!

Bolje je filtriranje zraka i brze se zaprlja  :icon_thumright:

Rossi:
evo ljudi danas sam sve lijepo rastavio ,ocistio ,propuho kompresorom i testiro koliko ce da trosi ...nasuo sam u flasu 1L benzina i vozo se dok se nije ispraznio skroz rezervoar i onda nasuo taj 1 L i kreno ,ovako kombinovano otvoreno,grad ,prosjecna brzina mi je bila 65-70Km/h  i potrosio je taj litar za 25 Km ,znaci to ispadne oko 4litra potrosnja na 100Km ja mislim da je to ok ,sa obzirom da mi je dizna 64 a ne 54(serijska)..ostalo je sve serijala ...sta vi mislite jel ok ta potrosnja ?? mislim meni je drago i puno je bolje od one potrosnje od 7 litara na 100 Km sa kojom sam imo problema!eto ako neko mislim da je ok ili nije potrosnja od 4 litra ,neka podjeli misljenje sa nama ....hvala svima koji su pomogli ! :icon_thumright:

igor.sb:
eto super, sad je klasika, mozda bi se mogla jos malo spustiti...al dobro je kako je bilo

recimo meni trosi 1l na 23 km, dizna 76 sa RR-om

Rossi:
neznam vise kako da je spustim  ;D ako ima ko kakav prijedlog nek kaze :) odo sad mi valja u skolu mal :D :) ima frendica koje su me pozelile :))

Rossi:
 eto valjda sam dobro nastimo karb hehe :) onako kad stojim na mjestu radi motor oko 1000/1200 obrtaja jel to ok ?? posto sam procito u ono knjigi od svoje gilere da je normalan rad kad stojis oko 1800 do 2000 obrataja ?? da to nije malo previse ???sta je bolje da ga ostavim ovako na 1000/1200 ili da ga nastimam na 1800/2000 obrataja ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju