Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Sp 50 Problem!

<< < (9/11) > >>

Rossi:
Ok thx ...i ja sam vidio da nema vise RR an stranici leo vince,neznam sto se vise ne proizvodi ali mi glupo meni je on dosta ljepsi od Zx-a ...

Rossi:
Eh sad se dvoumim izmedju kromiranog Technigas Next - R ili Obicnog Technigas Next - R ?? negdje sam procito da kromirani nevaljaju jer se puno griju i slicne stvari i da su bolji obicni ??? savjet plz ??koji je bolji ?? znam da je kromirani ljepsi ,eh hocul imat problema snjim ???

igor.sb:

--- Citat: Rossi - 29 Svibanj, 2007, 18:44:35 ---Eh sad se dvoumim izmedju kromiranog Technigas Next - R ili Obicnog Technigas Next - R ?? negdje sam procito da kromirani nevaljaju jer se puno griju i slicne stvari i da su bolji obicni ??? savjet plz ??koji je bolji ?? znam da je kromirani ljepsi ,eh hocul imat problema snjim ???

--- Kraj citata ---

svi se griju, e sad koliko se kromirani vise grije od normalnog ne znam

a kromirani ne hrđa - prednost, al je skuplji

Rossi:
ajde neka neko mi pomogne u izboru izmedju kromiranog i onog obicno auspuha  i jos nesto NGK BR9ES jel moze ova svjecica na moju gileru runner sp 50 ??? i jel mora biti isto dugi navoj ili moze i jedan i drugi ,negdje sam procito da moze i dugi i kratki navoj ????

Mr J:

--- Citat: Rossi - 29 Svibanj, 2007, 19:22:16 ---ajde neka neko mi pomogne u izboru izmedju kromiranog i onog obicno auspuha  i jos nesto NGK BR9ES jel moze ova svjecica na moju gileru runner sp 50 ??? i jel mora biti isto dugi navoj ili moze i jedan i drugi ,negdje sam procito da moze i dugi i kratki navoj ????

--- Kraj citata ---

Obavezno dugi navoj i rekao sam ti da je svjecica dobra...

Uzmi kromiran auspuh ukoliko nije velika razlika u cijeni jer nece hrdjati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju