Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner Sp 50 Problem!

<< < (6/11) > >>

Ceki21:

--- Citat: Rossi - 28 Svibanj, 2007, 23:26:10 ---i kako onda normalno nastimat karb ako je dizna 54 ?? mozel ko to da mi kaze ...??

--- Kraj citata ---

Daj ti prvo skini lijepo fergazer, odšarafi 2 šarafa koja drže plastiku odispod i pogledaj koja je diza !!!

Ne vjerujem da ako ima skinute blokade, da ima 54 dizu ;)

Mr J:

--- Citat: Ceki21 - 28 Svibanj, 2007, 22:46:40 ---Treba prvo pogledati koja je glavna diza ;)
Jebes stelanje na pamet...

--- Kraj citata ---

Ako je sve serijski kao sto i je onda nema potrebe dirati glavnu diznu...

Ceki21:

--- Citat: Mr J - 29 Svibanj, 2007, 09:34:21 ---
--- Citat: Ceki21 - 28 Svibanj, 2007, 22:46:40 ---Treba prvo pogledati koja je glavna diza ;)

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

A cuj, motor je bio kod servisera, nikad se nezna

igor.sb:

--- Citat: Ceki21 - 29 Svibanj, 2007, 10:43:12 ---
--- Citat: Mr J - 29 Svibanj, 2007, 09:34:21 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

A cuj, motor je bio kod servisera, nikad se nezna

--- Kraj citata ---

ma nema smisla gledat koja dizna, nema sta serviser stavljati vecu, i da mu je stavio vecu ne moze trositi 7 l nikako, da mu je i stavio 100 ne bi ju uspio nastelat na serijali...ceki to znas i sam

Rossi:
Danas sam ocistio filter za zrak ,lijepo promijenio scjecku ..pogledo koja mi je dizna i 64 je nije 54 kako treba biti serijeski ,stavili u servisu kad su skidali blokade...pa cu veceras na probnu voznju da vidim koliko trosi ....a mozel mi neko sad reci kako nastimat karb tj ona dva sarafica ,jedan je za kolicinu zraka a drugi za ler gas ja mislim...eh kad ih zavrnem do kraja koliko krugova treba da ih odvrnem ????   danas mi se isto desilo nesto cudno na semaforu stojim i sad zeleno se upalilo ja gas motor se samo poce gusit ,ono ne prima gas uspote ,ja pustim i opet gas on se samo zabruja i ugasi se ,i nakon jedno 4-5 pokusaja primio je gas kako treba i kreno !mozel mi neko reci da to nije do karba koji sam ja cacko malo pa nisam dobro nastimo ? ili ? hvala unaprijed

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju