Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner Sp 50 Problem!
ivanm:
onaj manji odvini za 1.5 krug od skroz zavinutog, a veliki štelaj po sluhu, oko 1000 okr..
Rossi:
Ivanm.....da te pitam samo jos nesto kad ocistim onaj filter za zrak tj onu spuzvu ,jer je moram onda ono nasut u posudu malo benzina malo ulja i utopit ili je mogu onako suhu stavit ??? posto si ti jedini online koliko vidim pa roke ti ces najprije odgovorit ..hvala
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 29 Svibanj, 2007, 17:16:19 --- danas mi se isto desilo nesto cudno na semaforu stojim i sad zeleno se upalilo ja gas motor se samo poce gusit ,ono ne prima gas uspote ,ja pustim i opet gas on se samo zabruja i ugasi se ,i nakon jedno 4-5 pokusaja primio je gas kako treba i kreno !mozel mi neko reci da to nije do karba koji sam ja cacko malo pa nisam dobro nastimo ? ili ? hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
bit ce da se gusi zbog previse zraka
i ne stavljaju svima diznu 64 kad skinu blokade, i bolje da su ti stavili, al to ti i nako ne igra nikakvu ulogu, jer motor i onako s blokadama trosi vise
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 29 Svibanj, 2007, 17:51:19 ---Ivanm.....da te pitam samo jos nesto kad ocistim onaj filter za zrak tj onu spuzvu ,jer je moram onda ono nasut u posudu malo benzina malo ulja i utopit ili je mogu onako suhu stavit ??? posto si ti jedini online koliko vidim pa roke ti ces najprije odgovorit ..hvala
--- Kraj citata ---
pa suhu spuzvu stavljas, kakvo natapanje benzinom i uljem...o moj bože
Rossi:
ma ja uzeo citam onu knjigicu od svog runnera i pise kad ocistis spuzvu da pomjesas ulje nekakvo za filtere zraka i benzina 50 % - 50 % i umocis u to i onda vratis spuzvu ...i meni to nije bilo jasno sto ? pa sam zato pito ,vec sam je i onako stavio ,nisam potapo u nista :) thx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju