Tehnički kutak > Styling skutera

Moj NRG

<< < (6/8) > >>

vuk:
gdje si nabavio metalne podnice ili si to sam radio i kolko te to koštalo. pitam zato što bi si htio napravit tako nešto na svome

..::Alf::..:

--- Citat: vuk - 28 Svibanj, 2007, 21:01:28 ---gdje si nabavio metalne podnice ili si to sam radio i kolko te to koštalo. pitam zato što bi si htio napravit tako nešto na svome

--- Kraj citata ---
Home made

Shevinho:
A vidi pile, aaaaaaa :toothy12: A šta reć nego prava makina :laughing3: Dobro sad se zajebavam, al skuter dobro izgleda, a posebno uživo :headbang: ali ipak moj je lijepši :o :jerk: {svaki cigo svoga konja hvali :laughing7:}Inače ide dobro... A podnice alf sam radio, i boga ti ide mu sve bolje sa ubodnom pilom i fleksom :icon_thumright: Mi u Ogulinu smo počeli svi farbat motore u crno{dark city :glasses2: :toothy10:}

vekyyy:

--- Citat: Shevinho - 28 Svibanj, 2007, 22:19:44 ---A vidi pile, aaaaaaa :toothy12: A šta reć nego prava makina :laughing3: Dobro sad se zajebavam, al skuter dobro izgleda, a posebno uživo :headbang: ali ipak moj je lijepši :o :jerk: {svaki cigo svoga konja hvali :laughing7:}Inače ide dobro... A podnice alf sam radio, i boga ti ide mu sve bolje sa ubodnom pilom i fleksom :icon_thumright: Mi u Ogulinu smo počeli svi farbat motore u crno{dark city :glasses2: :toothy10:}

--- Kraj citata ---

pa istina za skutere ;D
ja svog u crno,shevinho,alf,bula(speedfight1) jos ce valjda bujo i žagi u crno :toothy12:
bome svi crni :toothy10:

marko.p:
bio ja nedavno malo u ogulinu i boga mi vidjel par skutera i večinom crni ko noć.... :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju