Tehnički kutak > Styling skutera

Moj NRG

<< < (5/8) > >>

marko.p:
ja da sam iz ogulina taj bi nrg bio zelen,lijepa boja koja paše tom skuteru...

..::Alf::..:

--- Citat: speedfight - 28 Svibanj, 2007, 19:09:26 ---ja da sam iz ogulina taj bi nrg bio zelen,lijepa boja koja paše tom skuteru...

--- Kraj citata ---
A mi smo ka zeljari?  :sad3: :sad3: :sad3:

ryder on the storm:

--- Citat: ..::Alf::.. - 27 Svibanj, 2007, 20:45:22 ---Evo da vam malo predstavim svoj skuter:

Pa evo, slobodno komentirajte i davajte još prijedloga vezanih uz styling :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
bilo bi ljepše da ovaj štitnik od spulje ofarbaš u bijelo, motor je super sređen, svaka čast!

marko.p:

--- Citat: ..::Alf::.. - 28 Svibanj, 2007, 19:58:04 ---
--- Citat: speedfight - 28 Svibanj, 2007, 19:09:26 ---ja da sam iz ogulina taj bi nrg bio zelen,lijepa boja koja paše tom skuteru...

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
nisam tako mislio...i ja sam htjel uzet takvog nrg-a,ali zelenog jer mi je predivan,i ako kupim kakve druge boje,lakirat ću ga u žarko zeleno...a to šta sam spomenuo ogulin,nemoj se ljutit...boja bi ti odgovarala...

..::Alf::..:

--- Citat: speedfight - 28 Svibanj, 2007, 20:50:22 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 28 Svibanj, 2007, 19:58:04 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
nisam tako mislio...i ja sam htjel uzet takvog nrg-a,ali zelenog jer mi je predivan,i ako kupim kakve druge boje,lakirat ću ga u žarko zeleno...a to šta sam spomenuo ogulin,nemoj se ljutit...boja bi ti odgovarala...

--- Kraj citata ---
Ma nemaš greške :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju