Tehnički kutak > Styling skutera
Moj NRG
vekyyy:
--- Citat: speedfight - 29 Svibanj, 2007, 10:26:40 ---bio ja nedavno malo u ogulinu i boga mi vidjel par skutera i večinom crni ko noć.... :toothy11:
--- Kraj citata ---
dodi u ogulin i plati pivu ;D
marko.p:
--- Citat: vekyyy - 29 Svibanj, 2007, 15:17:35 ---
--- Citat: speedfight - 29 Svibanj, 2007, 10:26:40 ---bio ja nedavno malo u ogulinu i boga mi vidjel par skutera i večinom crni ko noć.... :toothy11:
--- Kraj citata ---
dodi u ogulin i plati pivu ;D
--- Kraj citata ---
pazi ti njega :angry7: možeš ti doć u dugu resu ili karlovac pa možeš platit vino i vodu...na skuter i gas... :toothy9:
vekyyy:
e pazi da nebi koji dan u dugoj resi zavrisili mi... ali moras imat bar za jednu rundu :laughing7:
marko.p:
--- Citat: vekyyy - 29 Svibanj, 2007, 19:49:43 ---e pazi da nebi koji dan u dugoj resi zavrisili mi... ali moras imat bar za jednu rundu :laughing7:
--- Kraj citata ---
za rundu uvjek imam :) znači kad vidim crne skutere ogulinske rege,bježim kud me noge vode,jer mi je skuter spor :-[ :trk:
..::Alf::..:
--- Citat: speedfight - 29 Svibanj, 2007, 20:01:19 ---
--- Citat: vekyyy - 29 Svibanj, 2007, 19:49:43 ---e pazi da nebi koji dan u dugoj resi zavrisili mi... ali moras imat bar za jednu rundu :laughing7:
--- Kraj citata ---
za rundu uvjek imam :) znači kad vidim crne skutere ogulinske rege,bježim kud me noge vode,jer mi je skuter spor :-[ :trk:
--- Kraj citata ---
da vidi te vi svi kako ide NRG kad sam pijan :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju