Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Peugeot Zacviko......

<< < (11/13) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: luka ns - 07 Travanj, 2011, 20:38:46 ---istina da je sf bolji od kineza,  ali od piaggio,aprilia,gilera nea šanse, ni po kvaliteti ni performansama.

--- Kraj citata ---
Jesi ti decko ikada imao Peugeota da bi mogao govoriti neke stvari o njemu.
Nisi pretpostavljam!!! :nono:
Peugeot je jako dobar skuter sto se tice pouzdanosti i udobnosti.Sto se tice odrzavanja vrlo je pristupacan i jednostavan.
Ja osobno talijana nebi nikada dovezao u dvoriste,ali nikad za njih rekao nebih da nevaljaju i da nisu kvalitetni.
Svaki skuter je dobar samo sve ovisi kolko ga odrzavas i koliko se brines o njemu!!!
Za Peugeota mi nitko nemoze reci da nije kvalitetan i pouzdan to znam zato sto sam ih imao vec par komada i vozim ih i dan danas a ako se u nesto razumijem to su oni!!! :icon_thumright:

B.E.R.O.:

--- Citat: gumy - 21 Rujan, 2009, 17:07:34 ---rađe bi vozio 2t kineza tipa luna ili tako nešto nego pežoa..

zašto? npr debilno rješena prednja vila i prihvat za čeljust, skuter se ljulja u zavojima ko da plovi, glupi toraks šarafi na maskama i svagdje, što se tiče mašine ne znam di da počnem (od usisa, prirubnice, mjenjanja ulja u prijenosu, blokirane elektronike, glupog karburatora itd itd)

--- Kraj citata ---
Bla,bla bla lega iz legograda ne kenjaj!!! :pottytrain4: :pottytrain4:
Sta ti znas sta valja... :upsja: :upsja:
 :icon_tongue: :icon_tongue:
 :laughing7: :laughing7:

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Travanj, 2011, 22:38:24 ---Bla,bla bla lega iz legograda ne kenjaj!!! :pottytrain4: :pottytrain4:
Sta ti znas sta valja... :upsja: :upsja:
 :icon_tongue: :icon_tongue:
 :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
tocno dijeca voze minarellije i piagie...jer samo svoje hvalee
jbt ja nekuzim minarelli ide brze zasto jer ima okretaje a cvaji su okretaji sve!!! ali to vredi samo kod tuninga...ja sa svojim seriskim sfom sam opro sve jednog minarellija i piagia!! i mogu dan danas!!
al mi s pezojem se nekurcimo ko vi s talijanima pa cak i kreteni s kinezima se guraju boze moj!! vozite sta imate i uzivajte meni netreba nis vise od base jer ne vozim trke i nemam para a ni vremena sarafit po njemu svaki dan!! tak da po pezou nemojte srat!!...pozz

B.E.R.O.:

--- Citat: MaXoVaC - 21 Rujan, 2009, 17:13:30 ---pazi sad ide drvlje i kamenje na tebe :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:

--- Citat: Ivan_drifter - 07 Travanj, 2011, 23:02:15 ---tocno dijeca voze minarellije i piagie...jer samo svoje hvalee
jbt ja nekuzim minarelli ide brze zasto jer ima okretaje a cvaji su okretaji sve!!! ali to vredi samo kod tuninga...ja sa svojim seriskim sfom sam opro sve jednog minarellija i piagia!! i mogu dan danas!!
al mi s pezojem se nekurcimo ko vi s talijanima pa cak i kreteni s kinezima se guraju boze moj!! vozite sta imate i uzivajte meni netreba nis vise od base jer ne vozim trke i nemam para a ni vremena sarafit po njemu svaki dan!! TAK DA PO PEZOU NEMOJTE SRAT!!...pozz

--- Kraj citata ---
:toothy10: :toothy10: :toothy10:
To brate,to se trazi!!!

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Travanj, 2011, 23:23:03 --- :icon_thumright: :icon_thumright: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
To brate,to se trazi!!!

--- Kraj citata ---
nezaju oni da se na pezoa najvise picke vataju!! i da se najbolje sexa na njemu:D hahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju