Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Peugeot Zacviko......

<< < (10/13) > >>

luka ns:

--- Citat: formoz - 05 Travanj, 2011, 19:38:24 ---evo ja imam sf2, na satu 40000 , sve tvornicko osim kvacila i polutki, prezadovoljan sam sa njim, jedina mana sto mi trokira kad je hladan, ja poooojma nemam o cemu vi pricate to kako ljulja u okukam radi vilice, ja njega povalim da mi nogara struze od asfalt, i ne ljulja nista, na 80km/h pustim volan i on ide pravo, ne trese nimalo, top speed mu je nekih 100km/h po satu, ugl brzi je od gilere runner sa arow auspuhom nekim i svake serijske s kojom sam se mogo potrkat, u startu me svaka ostavi al zato nakon 500-600m ja njih prodjem. ove sezone na njeg idu multivar, tecnigas next r, s6 usis i prirubnica i 19mm karb i to je sve sto ce ic na njega , eventualno neki undertail i stop svjetlo

--- Kraj citata ---

on ide 100 po satu, na to oduzmi 10-15km/h i dobit ces kolko ide :icon_thumright:

wonderkid:

--- Citat: formoz - 05 Travanj, 2011, 19:38:24 ---evo ja imam sf2, na satu 40000 , sve tvornicko osim kvacila i polutki, prezadovoljan sam sa njim, jedina mana sto mi trokira kad je hladan, ja poooojma nemam o cemu vi pricate to kako ljulja u okukam radi vilice, ja njega povalim da mi nogara struze od asfalt, i ne ljulja nista, na 80km/h pustim volan i on ide pravo, ne trese nimalo, top speed mu je nekih 100km/h po satu, ugl brzi je od gilere runner sa arow auspuhom nekim i svake serijske s kojom sam se mogo potrkat, u startu me svaka ostavi al zato nakon 500-600m ja njih prodjem. ove sezone na njeg idu multivar, tecnigas next r, s6 usis i prirubnica i 19mm karb i to je sve sto ce ic na njega , eventualno neki undertail i stop svjetlo

--- Kraj citata ---
onda si vozio protiv rastelanih motora,jos nijednog speedfighta nisam vidio da ide bolje od roxa,runnerice ili nrg te sr,speedfight serijski ide vrlo solidno ali se nemoze mjeriti kvalitetom sa piaggiom i minareli masinama,formoz tvoj  post je prenapuhan malo,opce je poznato da je speedfight dobar skut ali jos nedorasao da bi se kvalitetom mogao mjeriti sa piagiom i minareli

luka ns:

--- Citat: wonderkid - 07 Travanj, 2011, 20:19:17 ---onda si vozio protiv rastelanih motora,jos nijednog speedfighta nisam vidio da ide bolje od roxa,runnerice ili nrg te sr,speedfight serijski ide vrlo solidno ali se nemoze mjeriti kvalitetom sa piaggiom i minareli masinama,formoz tvoj  post je prenapuhan malo,opce je poznato da je speedfight dobar skut ali jos nedorasao da bi se kvalitetom mogao mjeriti sa piagiom i minareli

--- Kraj citata ---
potpisujem

JogFromYamaha:
joj kaj tak serete svi na kupu nije sf ni tako los a ni tako dobar
istina ima on jakih strana i mana kao i svaki skuter

al da ga neki s kinezima usporeduju je uvreda

slaba strana mu je navoji na bloku, lose pozicije kocnica za odzracit i cok koji cesto zeza
dobra strna mu je jako linearni prijenos i dosta dug jer svaka serijal bez muke 85 dere po gpsu i vise

osobno nemam nista protiv sf-a i ljudi cesto seru a da nisu ni sjedili na njemu

luka ns:
istina da je sf bolji od kineza,  ali od piaggio,aprilia,gilera nea šanse, ni po kvaliteti ni performansama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju