Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Peugeot Zacviko......

<< < (12/13) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 07 Travanj, 2011, 23:29:51 ---nezaju oni da se na pezoa najvise picke vataju!! i da se najbolje sexa na njemu:D hahah

--- Kraj citata ---
:omfg: :omfg: :tongue3: :tongue3:
 :vopipivo: :vopipivo:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

formoz:

--- Citat: wonderkid - 07 Travanj, 2011, 20:19:17 ---onda si vozio protiv rastelanih motora,jos nijednog speedfighta nisam vidio da ide bolje od roxa,runnerice ili nrg te sr,speedfight serijski ide vrlo solidno ali se nemoze mjeriti kvalitetom sa piaggiom i minareli masinama,formoz tvoj  post je prenapuhan malo,opce je poznato da je speedfight dobar skut ali jos nedorasao da bi se kvalitetom mogao mjeriti sa piagiom i minareli

--- Kraj citata ---
....ili nekvalitetnih vozaca, ovaj decko sto ima gileru s arrowom ju je prodo tako da ti to nemogu dokazat, al mogu ti snimit video ja protiv nrg-a u extra stanju, nedavno motor radjen, sve novo stavljeno, ne kazem ja da je moj najbrzi, nego bio je brzi od vecine onih s kojima sam se trko (keeway 125 4t, runner stari, runner novi, hercules 125 4t, nrg, itd)

a ovo gore odbij 10km/h od onog na satu... Pa jeli tebi malo da serijski skuter od 50ccm ide pravih 90?

luka ns:

--- Citat: B.E.R.O. - 07 Travanj, 2011, 22:33:09 ---Jesi ti decko ikada imao Peugeota da bi mogao govoriti neke stvari o njemu.
Nisi pretpostavljam!!! :nono:
Peugeot je jako dobar skuter sto se tice pouzdanosti i udobnosti.Sto se tice odrzavanja vrlo je pristupacan i jednostavan.
Ja osobno talijana nebi nikada dovezao u dvoriste,ali nikad za njih rekao nebih da nevaljaju i da nisu kvalitetni.
Svaki skuter je dobar samo sve ovisi kolko ga odrzavas i koliko se brines o njemu!!!
Za Peugeota mi nitko nemoze reci da nije kvalitetan i pouzdan to znam zato sto sam ih imao vec par komada i vozim ih i dan danas a ako se u nesto razumijem to su oni!!! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja osobno nisam ali znam po prijatelju da non stop popravlja..te karb, te pumpa ulja te nerade satovi i svakakva sranja
ja nisam reko da peugeot nevalja ali mi se ne sviđa. nikad nebih za nesto reko da nevalja ako se nisam uvjerio  ak neznam o cem govorim

luka ns:

--- Citat: formoz - 08 Travanj, 2011, 07:04:21 ---....ili nekvalitetnih vozaca, ovaj decko sto ima gileru s arrowom ju je prodo tako da ti to nemogu dokazat, al mogu ti snimit video ja protiv nrg-a u extra stanju, nedavno motor radjen, sve novo stavljeno, ne kazem ja da je moj najbrzi, nego bio je brzi od vecine onih s kojima sam se trko (keeway 125 4t, runner stari, runner novi, hercules 125 4t, nrg, itd)

a ovo gore odbij 10km/h od onog na satu... Pa jeli tebi malo da serijski skuter od 50ccm ide pravih 90?

--- Kraj citata ---

daj ne seri koji serijski skut od 50ccm ide 100...ti kao da nisi nikad ni vidio skuter

B.E.R.O.:

--- Citat: luka ns - 11 Travanj, 2011, 15:12:01 ---daj ne seri koji serijski skut od 50ccm ide 100...ti kao da nisi nikad ni vidio skuter

--- Kraj citata ---
Vjeruj mi ima ih,uz sitne dorade da idu oko sto moguce i plus!!!
 8) 8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju