Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Peugeot Zacviko......
gilera50sp:
hahahahahha dobra taktika za šlepat motor nadam se da meni nece tribat nikad hahahhah
Davo:
Peugeot speedfight 2 je jedan on meni najboljih motora....ja ga imam imo sam samo problema s paljenjem nista drugo odlican je i brzo ide.....a moze se i nabrijati...jako dobro...prejebeno izgleda s undertailom i sve ma kazem vam speedfight je najbolji! :headbang:
matija93:
svaki motor ljepo izgleda kad se malo sredi samo treba imati volje i ideju :headbang: :headbang:
zolaSR:
--- Citat: Davo - 05 Travanj, 2011, 21:11:34 ---Peugeot speedfight 2 je jedan on meni najboljih motora....ja ga imam imo sam samo problema s paljenjem nista drugo odlican je i brzo ide.....a moze se i nabrijati...jako dobro...prejebeno izgleda s undertailom i sve ma kazem vam speedfight je najbolji! :headbang:
--- Kraj citata ---
ma ti si neki super znalac brijem.
tomovzo666:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Rujan, 2009, 02:00:07 ---takve kao ti ne podnosim, seru protiv necega sto neznaju.. pa ako tajk skut nevalja sto vozis kineza.. na tome nesmjes nista odsarafiti jer ili pukne plastika, ili ode navoj ili pukne ili se izlize saraf... nemoj srati protiv neceg sto nemas...
--- Kraj citata ---
e brate,dobro si mu rekao za tog kineza
baotian is shit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju